×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

TecnoScan by TecnoGaz spa

Εργαστηριακός Σαρωτής

TecnoScan. Απλό, Γρήγορο, Ιδανικό

Ο καλύτερος τρόπος για να εισέλθετε στον ψηφιακό κόσμο και να διαχειριστείτε το πρωτόκολο σκαναρίσματος τον αποτυπωμάτων σας και των εκμαγείων σας.

Το κάθε ιατρείο μπορεί να μπει στηον Ψηφιακό Κόσμο

Ο εξοστοματικός σαρωτής TecnoScan της Tecnogaz έχει σχεδιαστή για να επιτρέψει σε όλους τους οδοντιάτρους να εισέλθουν στον Ψηφιακό Κόσμο χωρίς να αλλάξουν τα πρωτόκκολα εργασίας του η τη ροή τους. Δεν υπάρχει ανάγκη για ειδική εκπαίδευση και καμπύλες εκμάθυνσης, τεχνολογική και πρακτική εμπειρία για τη χρήση του. Εσείς απλά πρέπει να τον εξοστοματικό σαρωτή TecnoScan που είναι ιδανικός για όλες τις κλινικές.

Ακρίβεια

Ο εξοστοματικός σαρωτής TecnoScan έχει ακρίβεια 6μm και είναι πιστοποιημένο με το τεστ ISO12836, το οποίο πιστοποιεί και εγγυάται την εξαιρετική ποιότητα σάρωης για όλες τις προσθετικές εργασίες.

 

 

Σάρωση Αποτυπώματος

Η σάρωση ενός πλήρους αποτυπώματος με το TecnoScan διαρχεί λιγότερο από ένα λεπτό και χάρη στο σύστημα TripleTray είναι συνατό να τοποθετήσετε το αποτύπωμα κατευθεία στο σαρωτής και να πάρετε ένα ακριβές, γρήγορο και αξιόπιστο σκανάρισμα.

Το ψηφιακό αρχείο είναι ανοιχτού STL το οποίο είναι συμβατό με κάθε σχεδιαστικό λογισμικό (exocad, DWos, 3SHAPE) και μπορείτε να το αποστείλετε με email σε οποιοδήποτε εργαστήριο της αρεσκείας σας.

 

Σάρωση Εκμαγείων

Για τους οδοντιάτρους του ιδιωτικού τομέα αλλά και τους ορθοδοντικούς,  δεν υπάρχει οδηγία για την διατήρηση της κλινικής τεκμηρίωσης, αλλά συνίσταται να φυλάσσεται το ιστορικό για 10 χρόνια. Προτείνεται να αναφέρουν τυχόν αλλαγές, απώλεις ή καταστροφές του υλικού. Η αρχειοθέτηση για τα εκμαγεία ήταν πάντα ένα πρόβλημα καθώς απαιτούνταν πολύ χώρος και πολλές φορές η διατήρηση αυτών ήταν δύσκολη.

Με το TecnoScan, είναι πλέον δυνατή η ψηφιοποίηση αυτών και η διατήρηση σε οποιαδήποτε μορφής ψηφιακό αρχείο για όσο χρόνο αυτό απαιτείτε, εξαλείφοντας την οποιαδήποτε φυσική αποθήκευση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP