×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Orma

Συσκευή για επίστρωση παπουτσιών ORMA

Συσκευή επίστρωσης παπουτσιών Mod. ΟΡΜΑ

Τα χειρουργικά πρωτόκολλα απαιτούν την υιοθέτηση PPE (Personal Protective Equipment) από χειριστές και ασθενείς. Η επίστρωση παπουτσιών πρέπει να απομονώνει τα παπούτσια, τα οποία προφανώς μπορούν να «μεταφέρουν» μολυσματικά υλικά μέσα στον αποστειρωμένο χώρο της κλινικής..

Η  χειροκίνητη τοποθέτηση προστατευτικών  παπουτσιών μπορεί, για ορισμένες κατηγορίες ατόμων, να προκαλέσει δυσφορία και / ή να απαιτεί κουραστική σωματική προσπάθεια. Επίσης ο ασθενής έρχεται άμεσα σε επαφή με την μολυσμένη περιοχή των παπουτσιών και μπορεί πιο εύκολα να μεταδόσει οποιαδήποτε μικρόβιο τόσο στον εαυτό του όσο και στον περιβάλλοντα χώρο.

 

Μεγάλη προσοχή στην υγιεινή!

Η χρήση της επίστρωσης παπουτσιών ως τυπική διαδικασία για το προσωπικό και τους ασθενείς είναι συνώνυμη με την υγιεινή και την πρόληψη. Όλα αυτά δημιουργούν μια θετική εντύπωση στους ασθενείς και μειώνουν τη μικροβιακή κατανομή σε χειρουργικά και εργασιακά περιβάλλοντα.

Το Orma διευκολύνει τη διαχείριση αυτής της διαδικασίας, μειώνει τους κινδύνους και το κόστος, προβάλλοντας έτσι μια ευνοϊκή εικόνα ολόκληρης της κλινικής.

Πρόκειται για μια κομψή συσκευή, της οποίας η τεχνολογία ελέγχεται από μια κάρτα μικροεπεξεργαστή, με προγραμματιζόμενα χειριστήρια. Η όλη διαδικασία περιτυλίγματος μεμβράνης και επίστρωσης παπουτσιών γίνεται με την εισαγωγή του παπουτσιού στο ίχνος της συσκευής. Έχει σχεδιαστεί μια ειδική υποστήριξη  (ως προαιρετικό διαθέσιμο κατόπιν αιτήματος) για τη διατήρηση της ισορροπίας στα στάδια προετοιμασίας και στην τελική αφαίρεση της επικάλυψης παπουτσιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP