×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

i-Gen: Μεμβράνη Τιτανίου

Ιδανική μεμβράνη για τεχνική GBR.

Η μεμβράνη iGen έχει 12 διαφορετικά μεγέθη και σχήματα. Ανάλογα με τον αριθμό του δοντιού και την περιοχή στην οποία θέλετε να προσθέσετε οστό , διαλέγετε το καταλληλότερο γι αυτή την περιοχή. Είναι κατάλληλη για οποιοδήποτε τύπο μοσχεύματος και το διατηρεί στην αρχική του θέση καθ’ όλη την διαδικασία της οστεοενσωμάτωσης.

Διαδικασία τοποθέτησης
  1. Τοποθετήστε το εμφύτευμα στην επιθυμητή θέση
  2. Τοποθετήστε το “flat abutment” στο εμφύτευμα . Τοποθετήστε το μόσχευμα στην περιοχή όπου το εμφύτευμα παραμένει ακάλυπτο. Συνήθως 1mm ύψος για το “flat abutment” είναι ιδανικό αλλά μπορείτε να επιλέξετε 2 ή 3mm ανάλογα με την περίσταση. Η ποσότητα του οστού θα πρέπει να είναι αρκετή για να καλύψει το κενό ανάμεσα στο οστό και την μεμβράνη iGen.
  3. Επιλέγετε την κατάλληλη μεμβράνη iGen και την τοποθετείτε. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα μπορείτε να διαλέξετε μία από τις 12 iGen μεμβράνες.
  4. Εφαρμόστε την μεβράνη με το “flat abutment”
  5. Στερεώστε το iGen με την βίδα επούλωσης, διαλέγοντας το κατάλληλο ύψος για την διαμόρφωση των μαλακών ιστών.

Καινοτομίες της iGen μεμβράνης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Βασικά Πλεονεκτήματα

  • Μοναδικό & πολύτιμο μοτίβο ISQ: απαραίτητο για άμεση ή πρόωρη φόρτιση
  • Σχεδίαση διπλού όφσετ για εξαιρετικές αποκρίσεις μαλακού ιστού
  • Δεν υπάρχει χαλάρωσης της προσθετικής βίδας!

Με έναν ειδικό βιολογικά εμπνευσμένο σχεδιασμό, τα εμφυτεύματα AnyRidge® προσφέρουν αποτελεσματικές λύσεις θεραπείας που είναι λιγότερο επεμβατικές, γρήγορες, προβλέψιμες και αισθητικά ανώτερες, ειδικά όταν εξετάζετε την άμεση τοποθέτηση, την άμεση φόρτωση και τα κοντά εμφυτεύματα.

Επιτύχετε εκπληκτική αρχική σταθερότητα σε οποιαδήποτε οστική πυκνότητα (D1-D4) και με οποιαδήποτε δομή κορυφογραμμής (πλάτος και βάθος) - εξ ου και το όνομα AnyRidge®

Πώς είναι αυτό δυνατόν?

Η μαγεία βρίσκεται στον βιολογικό σχεδιασμό των εμφυτευμάτων AnyRidge®:

KnifeThread®

Ίδια διάμετρος πυρήνα, αλλά διαφορετικό βάθος σπειρώματος

Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα εμφυτεύματος που καταστρέφουν πολύτιμα οστά χρησιμοποιώντας ευρύτερα εμφυτεύματα σε μαλακό οστό, το AnyRidge® χρησιμοποιεί έναν τυπικό πυρήνα με διάφορα βάθη σπειρώματος για να καλύψει όλες τις πυκνότητες των οστών.

Χρησιμοποιώντας μια προσαρμοσμένη ακολουθία γεώτρησης σύμφωνα με το επιλεγμένο εμφύτευμα AnyRidge® και την κατάσταση των οστών, η υποδοχή οστεοτομίας είναι συνήθως μικρότερη (π.χ. στήριγμα .05,0 mm μπορεί να τοποθετηθεί σε υποδοχή οστεοτομίας 2,9 mm σε οστό D4), η οποία διατηρεί το οστό της κορυφής, μειώνει τη συνολική απώλεια οστού και παρέχει εξαιρετική αρχική σταθερότητα.

Μεγιστοποιημένη επιφάνεια & BIC

Εν τω μεταξύ, ο καινοτόμος σχεδιασμός του σπειρώματος AnyRidge® με προοδευτικό βήμα σπειρώματος δημιουργεί ομαλή και εύκολη εισαγωγή που αποτρέπει τη νέκρωση του οστού, αφήνει χώρο για κυκλοφορία του αίματος και παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια για ταχύτερη οστεοενσωμάτωση.

Double Offset ®

Μέγιστη διατήρηση του φλοιώδους οστού

Καμία εξάρτηση από το φλοιώδες οστό για την αρχική σταθερότητα.Η μειωμένη πίεση  στο φλοιώδες οστό βοηθά στην πρόληψη της απορρόφησης των οστών μετά την εμφύτευση.
Η προηγμένη στεφανιαία σχεδίαση επιτρέπει τη μέγιστη διατήρηση του φλοιού των οστών γύρω από τα εμφυτεύματα Πέρα από την οστεοενσωμάτωση, το AnyRidge® εξασφαλίζει όμορφη γραμμή ούλων διατηρώντας & διατηρώντας περισσότερο φλοιώδες οστό.

Περισσότερο φλοιώδες οστό

= περισσότερο όγκος μαλακών ιστών
= όμορφη γραμμή ούλων

Biologic S-line

Εξασφαλίζεται καλύτερος βιότυπος εμφυτεύματος & καλύτερο προφίλ εμφάνισης λόγω μιας δομής διπλού όφσετ που ενσωματώνει ένα κολάρο χωρίς σπείρωμα στο εξάρτημα και το σχέδιο μανσέτας S-line στα προσθετικά

Καλύτερα αισθητικά αποτελέσματα από μεγάλη ποικιλία προσθετικών επιλογών!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP