×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Onyx 5.0 Αυτόκαυστο Class B

Integrated sterilisation system

Χαμηλότερη καταναλωση ενέργειας

Το Onyx B. καταναλώνει χαμηλότερη ενέργεια από ότι ένα συμβατικό αυτόκαυστο κατηγορίας B. Αυτό έχει να κάνει με τον υπολογισμό του φορτίου. Οικονομικότεροα κύκλος και πιο φιλικό για το περιβάλλον.

P.I.D. Proportional Integral Derivate

Η φιλοσοφία και η λειτουργία του αύτόκαυστου είναι ο συνεχής έλεγχος των τιμών της θερμοκρασίας και της πίεσης μέσα στο αυτόκαυστο. Αυτό διασφαλίζει την καλύτερη δυνατή αποστείρωση. Το P.I.D. επεμβαίνει ανα πάσα στιγμή κατά την διάρκεια του κλιβανισμού και διορθώνει όποιες παραμέτρους παρουσιάζουν απόκλιση από τις βασικές τιμές.

Αυτή η συσκευή λειτουγεί σας ένας “ενεργός τεχνικός” που ανα πάσα στιγμή επεμβαίνει στο σύστημα και ελαχιστοποιεί τις αναφορές λάθους μηνύματος για μεγαλύτερη αξιοπιστία του μηχανήματος

Κύκλοι για όλες τις ανάγκες

Το Onyx B 5.0 προσφέρει μεγάλη ευκολία και επιλογή στους κύκλους αποστείρωσης. Έτσι μπορείτε να διαλέξετε εσείς ενα τα εργαλεία σας θα είναι συσκευασμένα ή όχι, εαν ο κύκλος θα είναι κανονικός, γρήγορος ή εντατικός για τις χειρολαβές σας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP