×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

XO FLOW by XO

Η πιο σύγχρονη οδοντιατρική έδρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ!

Το XO FLOW είναι βραβευμένη ψηφιακή μονάδα σχεδιασμού με καθοδήγηση ροής εργασιών και οδοντιατρικές εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους επαγγελματίες να κάνουν εξαιρετική οδοντιατρική.

Η μονάδα είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένο υπολογιστή, σύνδεση δικτύου και άλλα νέα χαρακτηριστικά που δεν έχουν ξαναδεί στην οδοντιατρική.

DASHBOARD

Το Dashboard (ταμπλέτα ιατρού) είναι μια οθόνη αφής ενσωματωμένη στη ταμπλέτα οργάνων. Τόσο ο οδοντίατρος όσο και ο βοηθός της καρέκλας χρησιμοποιούν το Dashboard για να ελέγχουν και να παρακολουθούν όλες τις λειτουργίες της μονάδας και του οργάνου – διατηρώντας παράλληλα την εστίαση στον ασθενή.

Η ψηφιακή τεχνολογία του XO FLOW καθιστά δυνατό τον έλεγχο όλων των ρυθμίσεων του κοπτικού από το Dashboeard. Με βάση αυτό, έχουμε σχεδιάσει προεπιλογές οργάνων που επιτρέπουν στους χειριστές να επιλέγουν ιδανικές ρυθμίσεις οργάνων για μια συγκεκριμένη οδοντιατρική επέμβαση με ένα μόνο κλικ.

NAVIGATOR

Το Navigator είναι μια οθόνη αφής που προσφέρει έξυπνη διεπαφή χρήστη με οδοντιατρικές εφαρμογές. Οι εφαρμογές χρησιμοποιούνται για τη ρύθμιση, τη διαχείριση και την ενοποίηση της μονάδας με άλλες οδοντιατρικές συσκευές και λύσεις λογισμικού σε ένα δίκτυο.

 

RED DOT DESIGN AWARD-WINNING DENTAL UNIT

Το XO FLOW κερδίζει τις κατηγορίες «Medical Devices and Technology» και «Innovative Products.».

Νικητής στην κατηγορία «Medical Devices and Technolog». Η ακόλουθη δήλωση δόθηκε από την κριτική επιτροπή:
«With its intuitive touchscreen technology and floating elegance, XO FLOW enhances any dental practice and bridges the gap between functionality and comfort».

Νικητής στην κατηγορία «Innovative Products.». Η ακόλουθη δήλωση δόθηκε από την κριτική επιτροπή:
«The digitalization of the dental treatment workspace implemented in XO FLOW substantially enhances and simplifies processes in dental practices.».

 

INCOMPARABLE PATIENT EXPERIENCE

Ο ασθενής έχει ελεύθερη πρόσβαση στην καρέκλα όταν η ταμπλέταιατρού βρίσκεται στη θέση στάθμευσης. Οι αθόρυβοι ηλεκτροκινητήρες τοποθετούν γρήγορα τον ασθενή στη θέση εργασίας.

Όταν η γέφυρα του οργάνου βρίσκεται στη θέση εργασίας πάνω από το στήθος του ασθενούς, δεν βλέπουν ούτε αγγίζουν τα όργανα καθώς θωρακίζονται από την ταμπλέτα. Ταυτόχρονα, η καρέκλα ασθενούς είναι εξαιρετικά άνετη με ιδανική στήριξη για το λαιμό και τα χέρια του ασθενούς.

 

SAFETY FIRST

Όταν το XO FLOW είναι απενεργοποιημένο, οι γραμμές νερού της μονάδας αδειάζουν και οι γραμμές αναρρόφησης απολυμαίνονται αυτόματα. Κατά την ενεργοποίηση, οι γραμμές νερού απολυμαίνονται αυτόματα, όταν η μονάδα είναι έτοιμη για χρήση.

Η μονάδα έχει λείες επιφάνειες που καθαρίζονται και απολυμαίνονται εύκολα και γρήγορα, ενώ οι λαβές και η θήκη οργάνων κ.λπ. μπορούν να αφαιρεθούν για καθαρισμό και απολύμανση.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP