×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Multisterl Fast

Multifunction basin: the keyword to save time while ensuring maximum safety

Πριν από αρκετά χρόνια, η Tecno-Gaz έφερε επανάσταση στη διαδικασία αποστείρωσης αναπτύσσοντας το πολυλειτουργικό σύστημα MultiSteril. Με το MultiSteril, η Tecno-Gaz έχει αποδείξει την ικανότητά της να γνωρίζει και να ερμηνεύει έναν τομέα στον οποίο είναι ηγέτης για πολλά χρόνια. Σήμερα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το MultiSteril Fast, την εξέλιξη ενός συστήματος που έφερε επανάσταση και απλοποίησε ένα πρωτόκολλο, το οποίο μετατρέψαμε από χειροκίνητο σε εντελώς αυτόματη λειτουργία.

 

Εξαιρετική Ταχύτητα

Το MultiSteril Fast φέρνει επανάσταση στο ρόλο του χειριστή που φροντίζει τον κύκλο αποστείρωσης, του οποίου η μόνη αποστολή είναι να εισάγει τα όργανα στη λεκάνη και να τα αφαιρεί στο τέλος του κύκλου. Δεν υπάρχουν λειτουργικές ευθύνες και κανένας κίνδυνος. η διαδικασία είναι αυτόματη και ελεγχόμενη. Ο χειριστής δεν εμπλέκεται άμεσα και, ως εκ τούτου, μπορεί να έχει πολύ περισσότερο χρόνο να αφιερώσει σε άλλες πιο κερδοφόρες εργασίες για τη χειρουργική επέμβαση.

Βελτιωμένη περιστροφή και διαθεσιμότητα οργάνων και μεγαλύτερη ευελιξία εργασίας

Δεν χρειάζεται να αγοράσετε νέα όργανα για να αναπληρώσετε τη μη διαθεσιμότητα των οργάνων λόγω μεγάλου χρόνου επεξεργασίας (όπως συμβαίνει με όλες τις άλλες συσκευές).

Καμία ανθρώπινη παρέμβαση

Όλα τα βήματα απολύμανσης, καθαρισμού, ξεπλύματος και στεγνώματος εκτελούνται αυτόματα, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Αυτό επιτρέπει τη σωστή τήρηση των πρωτοκόλλων και την αποφυγή αμελείας ή λειτουργικών λαθών.

Κανένας κίνδυνος μόλυνσης

Δεδομένου ότι δεν εμπλέκεται η παράδοση, ούτε η μεταφορά μολυσμένων οργάνων και υλικών, δεν υπάρχουν κίνδυνοι εργατικών ατυχημάτων, επειδή όλες οι διαδικασίες διαχειρίζονται αυτόματα από το MultiSteril Fast σύμφωνα με προκαθορισμένες ακολουθίες που δεν εμπλέκουν με κανέναν τρόπο τον χειριστή.

Εξοικονόμηση χρόνου

Σήμερα, όλα τα βήματα του κύκλου αποστείρωσης εκτελούνται χειροκίνητα από τον χειριστή, ο οποίος αφιερώνει πολύ χρόνο στην εκτέλεση όλων των πρωτοκόλλων. Το MultiSteril Fast δεν απαιτεί παρέμβαση χειριστή. κάθε βήμα είναι αυτόματο και οι χρόνοι κύκλου μειώνονται στο μισό.

Μεγάλη εξοικονόμηση κόστους

Η όλη διαδικασία δεν απαιτεί συνεχή παρουσία χειριστή, η διαχείριση των υγρών που χρησιμοποιούνται είναι αυτόματη και δεν χρειάζεται να γίνει καθαρισμός και απολύμανση στο τέλος του κύκλου, με μεγάλη μείωση του συνολικού χρόνου και του κόστους.

Τέλεια διαχείριση όλων των χειρουργικών βημάτων

Μπορείτε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι το πρωτόκολλο ακολουθείται με απόλυτα σωστό τρόπο, με επαναλαμβανόμενη, σταθερή ποιότητα.

Χρήση του χρόνου από τους βοηθούς

Οι βοηθοί αφιερώνουν πολύ χρόνο στη φάση προετοιμασίας για την αποστείρωση των οργάνων, λόγω πολλαπλών και πολύπλοκων χειρωνακτικών διαδικασιών. Το Multisteril είναι εντελώς αυτόματο.

Χώροι

Ο χώρος είναι ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, τα δωμάτια αποστείρωσης είναι συχνά μικρά. Έτσι, ο εξορθολογισμός του χώρου είναι πολύ πολύτιμος. Το Multisteril κάνει τα πάντα σε χώρο 40 cm.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP