×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Perisolv: Φυσικές Χλωραμίνες για απολύμανση

Με την επικουρική χρήση του Perisolv στην υποστηρικτική περιοδοντική θεραπεία. Η περιοδοντίτιδα μπορεί να αντιμετωπιστεί γρήγορα και αποτελεσματικά.

Διεισδύει και εξαλήφει το biofilm
Αποτελεσματικότητα έναντι των μικροβίων
Μείωση του ύψους του θυλάκου

Μία νέα εφαρμογή

Υπάρχει πλέον διαθέσιμο το perisolv ένα σύστημα που αποτελείται απο δύο κομμάτια που περιλαμβάνουν ορό χαμηλής περιεκτικότητας σε υποχλοριώδες νάτριο και αμινοξέα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την δημιουργία χλωραμινών μικρής ζωτικότητας οι οποίες αποτελούν φυσικό απρόσβλητο κομμάτι της άμυνας του οργανισμού συμβατό με την φυσιολογία του οργανισμού. Εξαιτίας της αντιβακτηριδιακής τους δράσης συμβάλουν στην καταπολέμηση των παθογενειών στο ανθρώπινο σώμα

 

Γιατί να χρησιμοποιήσετε μια Perisolv στην περιοδοντική και περιεμφυτευτική θεραπεία;

Η χρήση του σε συνδυασμό με την περιοδοντική θεραπεία λειτουργεί ώς εξής. Το ελαφρώς αλκαλικό διάλυμα μαλακώνει το εξωκυτταρικό τοίχωμα του biofilm (πρωτεΐνες και πολυσακχαρίτες) και αφαιρείται ευκολότερα. Οι χλωραμίνες με την σειρά τους εξαλήφουν αποτελεσματικά βακτήρια πρωτόζωα και ιούς . Επιπλέον αποτρέπεται η είσοδός τους στην κυκλοφορία του αίματος κατά τον καθαρισμό και την περιριζική θεραπεία

In vitro μελέτες που έγιναν στο πανεπιστήμιο του Βern δείχνουν πως η ζωτικότητα του biofilm μειώθηκε κατα πολύ περισσότερο με τη χρήση του prisolv σε σχέση με την χρήση δυαλύματος χλωρεξιδίνης

Αυτα τα θετικά in vitro δεδομένα επιβεβαιώθηκαν επίσης και απο τις μελέτες που έγιναν στο πανεπιστήμιο της ferrara . οι περιοδοντικές συνθήκες των ασθενών με μολυσμένους θυλάκους βελτιώθηκαν αισθητά μετά την εφαρμογή του perisolv .

Ο μέσος όρος των θυλάκων ήταν στα 5.7 mm πριν την εφαρμογή και μετα τον καθαρισμό με υπέρηχο και την χρήση του perisolv το βάθος μειώθηκε κατα 3.4 mm . Ολοι οι θύλακες που εφαρμόστηκε το perisolv ήταν μικρότεροι απο 4 mm και αρνητική στο ΒΟΡ μετά την εφαρμογή.
Παρόμοια αποτελέσματα παρατηρήθηκαν στην κλινική Elmborgs Tandvard στην σουηδία όπου σε δεκαπέντε ασθενείς με συνολικό βάθος περιοδοντικών θυλάκων 158 ( 4-6 mm έκαστος ) οι οποίοι δέν παρουσίαζαν καμία αισθητή μείωση παρα την θεραπεία ετών , μετά την χρήση του perisolv ολοι οι θύλακες μειώθηκαν στο μισό δηλαδή είχαμε ανύψωση έως και 2 mm.

Πώς λειτουργεί το PERISOLV;

Το PeriSolv, είναι ένα τζελ καθαρισμού που χρησιμοποιείται εκτός από τον μηχανικό καθαρισμό. Όταν το υποχλωριώδες νάτριο ενεργοποιείται με αμινοξέα και εφαρμόζεται στο βιοφίλμ, ακόμη και σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες, το διάλυμα μεταβάλλει τη μήτρα του βιοφίλμ. Ενισχύει την απομάκρυνση των βακτηρίων με μηχανικό καθαρισμό [5] και διευκολύνει την αφαίρεσή τους.

Το Perisolv είναι αποτελεσματικό στη θεραπεία των επιφανειών της ρίζας και επιτρέπει την επιβίωση των κυττάρων PDL, την προσκόλληση και την εξάπλωση σε όλες τις επιφάνειες της ρίζας [6].

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε το Hyadent BG μετά την αφαίρεση του βιοφίλμ με το PeriSolv, για να αναγεννήσετε και να διατηρήσετε την περιοχή που έχει υποστεί θεραπεία. Ανακαλύψτε περισσότερα με την ιδέα της θεραπείας Clean & Seal.

 

Πώς να χρησιμοποιήσετε το PERISOLV;

Case report : Mucositis treated with PERISOLV (and HyaDENT BG)

Treatment of mucositis by Dr Marisa Roncati with PeriSolv to erase the biofilm

Case report : Mucositis treated with PERISOLV

Treatment of peri-implant mucositis by Prof Vincenzo Iorio-Siciliano, University of Catanzaro, Italy

Case report : Periodontal pockets with PERISOLV

Non-surgical treatment of residual periodontal pocket by Prof Dr Stefan Fickl University of Würzburg, Germany

Scientific literature & clinical studies

  1. Internal testing results, data on file.
  2. Nichols A, Burns DC, Christopher R. Studies on the Sterilization of Human Bone and Tendon Muscoskeletal Allograft Tissue Using Supercritical Carbon Dioxide. Journal of Orthopaedics 2009.
  3. Sawada K, Terada D, Yamaoka T, Kitamura S, Fujisato T. Cell removal with supercritical carbon dioxide for acellular artificial tissue. J Chemical Technol Biotechnol 2008;83(6):943–949.
  4. Internal testing results, data on file.
  5. SMARTBRANE subcutaneous implantation test, data on file.
  6. Brett D. A Review of Collagen and Collagen-based Wound Dressings. Wounds 2008;20(12).
  7. Internal testing results, data on file.
  8. Eliezer M, Sculean A, Miron RJ, et al. ‘Hyaluronic acid slows down collagen membrane degradation in uncontrolled diabetic rats.’ J Periodontal Res. 2019;00:1–9.

 

5 x 0.6 ml syringes

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP