×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Model Pro 600/800

Οδοντιατρική καρέκλα υψηλής ποιότητας και αντοχής

Η Οδοντιατρική Έδρα Diplomat Model Pro 600 είναι το νέο μοντέλο της Diplomat Dental με πάνω καλώδια Mοντέρνα εμφάνιση από βραβευμένους σχεδιαστές. Ελκυστικά, περισσότερα από 50 σετ χρωμάτων για να διαλέξετε. Συμπαγής διάσταση που ταιριάζει εύκολα σε μικρούς χώρους οδοντιατρείων. Η UV προστασία και τα ανθεκτικά υλικά σε συνδυασμό με την έξυπνη τεχνολογία του θα εμπλουτίσουν την καθημερινή σας επαγγελματική ζωή για πολλά ακόμη χρόνια.

 

Έξυπνη οδοντιατρική μονάδα.

Ψηφιοποιήστε τις καθημερινές σας εργασίες.
Εντυπωσιάστε τους ασθενείς σας με βελτιωμένη καθημερινή ροή εργασίας, εξαιρετικό σχεδιασμό και έξυπνες δυνατότητες.

Δείξτε την ικανότητα και την αυτοπεποίθησή σας με έναν απλό, αλλά μοντέρνο τρόπο εργασίας.

Intuitive
controls

Η εφαρμογή Diplomat Connect σάς βοηθά να χειρίζεστε την οδοντιατρική μονάδα με ευκολία. Ρυθμίστε κοπτικά, φωτισμό, νερό και άλλα. Προγραμματίστε προεπιλογές και ενέργειες υπό όρους που θα ταιριάζουν στη ροή εργασίας σας. Το Model Pro 600 γίνεται η παιδική σας χαρά.

Efficient
workspace.

Ο χώρος εργασίας του Model Pro 600 έχει σχεδιαστεί με γνώμονα εσάς και την ομάδα σας. Η εκτέλεση της δουλειάς σας γίνεται πολύ εύκολη και διαισθητική και το εργαλείο της εργάσιμης ημέρας στο σώμα σας ελαχιστοποιείται χάρη στις εργονομικές αρχές που είναι βαθιά ριζωμένες στη σχεδίαση.

Ακόμα περισσότερος χώρος.

Ακόμα περισσότερος χώρος. Σε μια μοναδική σχεδιαστική λύση, η καρέκλα της οδοντιατρικής μονάδας μετακινήθηκε προς τα πίσω για να δημιουργήσει ακόμη περισσότερο χώρο εργασίας για τον βοηθό σας. Δεν χρειάζεται πλέον να πιέζετε.

Open your arms.

Με τις εκδόσεις ανύψωσης του Model Pro, η απόσταση των βραχιόνων του τραπεζιού του οδοντιάτρου γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό επιτρέπει νέες άνετες προσεγγίσεις στην εργασία σας

Good vibes only.

Οι κραδασμοί απορροφώνται από ολόκληρη τη μονάδα και επομένως μειώνονται στο ελάχιστο.

Almost too cosy.

Έχουμε βελτιστοποιήσει τις αναλογίες του κυλίνδρου στις εκδόσεις ανύψωσης της μονάδας για να επιτύχουμε μια ακόμη πιο μινιμαλιστική εμφάνιση.

Diplomat Connect App.

Φανταστείτε να έχετε ένα επιπλέον μέλος της ομάδας του οποίου η αποστολή είναι να απομνημονεύει και να ρυθμίζει ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες για να κάνει την εργάσιμη ημέρα σας όσο το δυνατόν πιο άνετη. Μείον το μισθολόγιο.

Είναι σαν να οδηγείς ποδήλατο.

Η εφαρμογή Diplomat Connect είναι πολύ εύκολη στη χρήση χάρη στα έξυπνα χειριστήρια και τη σαφή σχεδίασή της που εστιάζει στην εμπειρία χρήστη. Όλα όσα χρειάζεστε στην καθημερινή σας εργασία είναι μόνο ένα άγγιγμα μακριά.

Yours truly.

Όλοι απολαμβάνουν μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία χρησιμοποιώντας το Model Pro. Ρυθμίστε τη θέση της καρέκλας της οδοντιατρικής σας μονάδας, τις παραμέτρους του οργάνου, το φως, την υγιεινή και πολλά άλλα. Μπορείτε να δημιουργήσετε έναν απεριόριστο αριθμό προεπιλογών για να καλύψετε όλες τις ανάγκες της ομάδας σας.

Your window to the Whole Wide World.

Η συσκευή tablet μπορεί επίσης να μεταφέρει διάφορες εφαρμογές τρίτων που σας επιτρέπουν να έχετε πάντα στη διάθεσή σας όλες τις σημαντικές πληροφορίες. Μπορείτε ακόμη να κάνετε μια παρουσίαση για τον ασθενή σας χρησιμοποιώντας την επιλογή mirror screen

Like clockwork.

Η εφαρμογή Diplomat Connect κάνει τα βασικά διαγνωστικά αυτόματα. Μπορεί να αναλύσει και να στείλει πληροφορίες για σφάλματα στους τεχνικούς μας και να διατηρεί πάντα ενημερωμένο το υλικολογισμικό της οδοντιατρικής σας μονάδας. Αυτό μειώνει σημαντικά τον χρόνο συντήρησης και διακοπής λειτουργίας του Model Pro σας.

We have your back.

Καταλαβαίνουμε ότι συμβαίνουν ατυχήματα. Αλλά μην ανησυχείτε, σε περίπτωση που χαλάσει η συσκευή tablet σας, όλες οι προεπιλογές σας αποθηκεύονται με ασφάλεια στο διαδίκτυο. Πρέπει να το ρυθμίσετε μόνο μία φορά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP