×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

IS 3800W by DEXIS™

Ενδοστοματικός Σαρωτής IS 3800W Ασύρματος

Πιο έξυπνος και καλύτερος από ποτέ

Οι οδοντιάτροι αποκτούν μια εντελώς νέα εμπειρία στην απόκτηση αποτυπωμάτων: ελευθερία. Ελευθερία από καλώδια, ελευθερία επιδίωξης της ροής εργασίας που προτιμούν, ελευθερία πληρωμής μόνο για ό,τι χρησιμοποιούν και ελευθερία αλληλεπίδρασης με τους συνεργάτες τους, πώς προτιμούν, όταν προτιμούν. Και, ως αποτέλεσμα μιας ανανεωμένης συνεργασίας με το Studio F. A. Porsche, το IS 3800w εμφανίζει έναν διαχρονικό, εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει μια εμπειρία σάρωσης υψηλής απόδοσης.

Η ελευθερία του ασύρματου

Γεμάτο με δύναμη

Ο σαρωτής προσφέρει έως και μία ώρα συνεχούς σάρωσης. Ο έξυπνος σταθμός φόρτισης, το εφεδρικό καλώδιο τροφοδοσίας και οι προαιρετικές επιπλέον μπαταρίες και η μονάδα φόρτισης διασφαλίζουν ότι ο σαρωτής είναι πάντα έτοιμος για χρήση.

Σταθερή ασύρματη σύνδεση

Η αποκλειστική πρόσβαση WiFi από σημείο σε σημείο διασφαλίζει μια στιβαρή και σταθερή μετάδοση για μια συνεχή και αποτελεσματική διαδικασία σάρωσης. Απλώς συνδέστε το dongle WiFi και πατήστε το κουμπί για να ξεκινήσει η σάρωση, είναι τόσο εύκολο.

 

Πληροφορίες

Εξαιρετικά γρήγορη σάρωση

Με αποδεδειγμένο χρόνο σάρωσης 25 δευτερολέπτων για ένα μόνο τόξο,* η ταχύτητα λήψης του IS 3800W απελευθερώνει περισσότερο χρόνο για εστίαση στους ασθενείς.

Μια πιο ομαλή εμπειρία σάρωσης

Το μεγάλο οπτικό πεδίο 16 mm x 14 mm του IS 3800W και το σημαντικά ευρύτερο βάθος πεδίου 21 mm αποτυπώνουν τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε — ακόμη και σε μεσοκεντρικές περιοχές και υποουλικά όρια.

Εξαιρετικά ελαφρύ και συμπαγές

Με βάρος μόλις 240 γραμμάρια, ο IS 3800W είναι ένας από τους ελαφρύτερους και πιο συμπαγείς ενδοστοματικούς σαρωτές της αγοράς και χωράει άνετα στο χέρι σας. ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΧΕΙΡΟΠΛΗΡΩΣΗΣ Δύο κουμπιά σάς επιτρέπουν να έχετε διαισθητική πρόσβαση στις λειτουργίες IS 3800W.

Gesture Motion Control 

Η χειρολαβή IS 3800W διαθέτει έναν ενσωματωμένο αισθητήρα που σας επιτρέπει να προσανατολίζετε το ψηφιακό μοντέλο στην οθόνη περιστρέφοντας απλώς τον σαρωτή, εξαλείφοντας την ανάγκη χρήσης του ποντικιού. Απλώς κουνήστε το χέρι σας και το μοντέλο ακολουθεί την κίνησή του, ώστε να μπορείτε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στον ασθενή σας.

Interchangeable Tips  

Παρέχονται τρία στυλ για τη βελτιστοποίηση της άνεσης σάρωσης. Οι μύτες μπορούν να αποστειρωθούν σε αυτόκαυστο έως και 110 φορές, μειώνοντας το αναλώσιμο κόστος και διασφαλίζοντας τη σωστή αποστείρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP