×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Turbo Smart

Αναρρόφηση Cattani

Η αναρρόφηση αντιδρά αυτόματα σε οποιαδήποτε ανωμαλία λειτουργίας, η οποία μπορεί να είναι επικίνδυνη για τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. Μια οθόνη εμφανίζει τις τρέχουσες παραμέτρους λειτουργίας του μηχανήματος κατά τη διάρκεια της αναρρόφησης.

Δεν είναι απαραίτητες ούτε οι περιφερειακές μονάδες ούτε οι ηλεκτρικοί εκκινητήρες για την εγκατάσταση του Turbo-Smart παράλληλα. Η αναβάθμιση μέσω ενός κωδικού πρόσβασης μπορεί να πραγματοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή και στις δύο νέες και μεταχειρισμένες μηχανές. Οι τιμές του κεφαλιού μπορούν να οριστούν από τον ίδιο τον οδοντίατρο, ανάλογα με τις ανάγκες του.

Κάθε μηχανή αναρρόφησης μπορεί να εξυπηρετήσει έναν μεταβλητό αριθμό οδοντιατρικών μονάδων ανάλογα με διαφορετικές παραμέτρους: διάμετρος και μήκος των σωληνώσεων, αριθμός στροφών, μάρκα της οδοντιατρικής μονάδας (οι απαιτήσεις σχετικά με την αναρρόφηση μπορεί να διαφέρουν), επομένως ο αριθμός των οδοντιατρικών μονάδων που προτείνουμε δεν πρέπει να θεωρηθούν δεσμευτικές.

Για κρύα κλίματα και εξωτερικές εγκαταστάσεις, κατόπιν αιτήματος, το μηχάνημα μπορεί να εφοδιαστεί με αντιψυκτικό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP