×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

MEGA ISQ® II

MEG ISQ® II

Save the life with the traffic signal,
Safe device for implant treatments.

Βασική επιλογή για την ικανοποιητική φόρτιση εμφυτεύματος

Βέλτιστη απόφαση φόρτισης

Το σύστημα MEGA ISQ II διευκολύνει τους οδοντιάτρους να αποφασίσουν πότε είναι ο βέλτιστος χρόνος φόρτισης εμφυτευμάτων. Η απόφαση θα είναι πάντα περίπλοκη. Αρκετές βασικές κλινικές παράμετροι και παράγοντες κινδύνου εμπλέκονται, οι περισσότεροι από τους οποίους σχετίζονται με τη σταθερότητα του εμφυτεύματος. Οι ακριβείς μετρήσεις της σταθερότητας των εμφυτευμάτων παρέχουν συνεπώς πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες που βοηθούν στην εξασφάλιση επιτυχημένων θεραπειών.

Πρόληψη αποτυχίας

Μια αποτυχημένη θεραπεία οδηγεί στον ασθενή να υποφέρει και σημαντικό κόστος τόσο για τον ασθενή όσο και για τον οδοντίατρο. Ένα ακριβές και αξιόπιστο εργαλείο διάγνωσης όπως το MEGA ISQ II μειώνει τον κίνδυνο αποτυχίας.

Διασφάλιση ποιότητας

Επειδή το MEGA ISQ II βοηθά τον οδοντίατρο να αποφασίσει πότε να φορτίσει και να αποφύγει την αποτυχία σε καταστάσεις υψηλού κινδύνου, καθίσταται ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας για την κλινική. Οι περισσότεροι ασθενείς κατανοούν διαισθητικά τα μέτρα σταθερότητας και πώς διέπουν το πότε πρέπει να φορτίσουν ένα εμφύτευμα και πότε να περιμένουν. Αυτό αυξάνει την αίσθηση εμπιστοσύνης, ασφάλειας και ποιότητας. Το MEGA ISQ II διευκολύνει επίσης την επικοινωνία μεταξύ χειρουργού και προσθετικού, καθώς και μεταξύ διαφορετικών κλινικών.

Perfect Matching

Τα εμφυτεύματα AnyRidge® δεν εξαρτώνται από το φλοιώδες οστό για αρχική σταθερότητα. Το μειωμένο στρες στο φλοιώδες οστό, βοηθά στην πρόληψη της οστικής απορρόφησης μετά την τοποθέτηση του εμφυτεύματος.

Άνετο, γρήγορο, εύκολο

Η ακριβής μέτρηση της σταθερότητας του εμφυτεύματος χρησιμοποιώντας το MEGA ISQ II είναι μια εντελώς μη επεμβατική διαδικασία. Συνήθως μπορεί να εκτελεστεί σε λίγα δευτερόλεπτα. Ένας πειραματισμός δείχνει ότι οι ασθενείς το βρίσκουν άνετο και καθησυχαστικό.

Ανάπτυξη σταθερότητας σε διαφορετική ποιότητα οστών

Η υψηλή αρχική σταθερότητα (τιμές ISQ 70 και άνω) τείνει να μην αυξάνεται με το χρόνο, ακόμη και αν η υψηλή μηχανική σταθερότητα θα μειωθεί και θα αντικατασταθεί από μια ανεπτυγμένη βιολογική σταθερότητα. Η χαμηλότερη αρχική σταθερότητα θα αυξηθεί κανονικά με το χρόνο λόγω της χαμηλότερης μηχανικής σταθερότητας που επιβάλλεται από τη διαδικασία αναδιαμόρφωσης των οστών (οστεοενσωμάτωση). Τιμές όπως ISQ 55 ή χαμηλότερες θα πρέπει να ληφθούν ως προειδοποιητικό σήμα και να ληφθούν μέτρα για τη βελτίωση της σταθερότητας (μεγαλύτερη διάμετρος εμφυτεύματος, παρατεταμένος χρόνος επούλωσης κ.λπ.) *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP