×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

RVG 6200 by CarestreamDental

Σύστημα Ψηφιακής Απεικόνιση RVG 6200

 

Ανακαλύψτε πως μπορεί να προσαρμοστεί η τεχνολογία στα μέτρα σας με το ΝΕΟ CS RVG 6200, την τελευταία καινοτομία της Carestream Dental.

Με νέο πιο εργονομικό σχεδιασμό για πιο απλοποιημένη ροή εργασίας , σχεδιασμένο να εργάζεται για εσάς, το RVG 6200 χαρακτηρίζεται από τον εύκολο τρόπο εγκατάστασης και συνδυάζεται με νέα εργαλεία στο σύστημα ψηφιακής απεικόνισης της Carestream. Το καλύτερο από όλα είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε να εργάζεστε με το νέο CS RVG 6200 αμέσως.

Πλέον η πραγματική του ανάλυση είναι 25lp/mm, η μοναδική στην αγορά χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία της Carestream. Μια τεχνολογία που εξελίσσεται από το 1989 όταν και εφευρέθηκε το πρώτο σύστημα ψηφιακής απεικόνισης από την Trophy.

Η αντοχή του αισθητήρα είναι πολύ σημαντική για την Carestream Dental. Για το λόγο αυτό υπάρχει ειδικό εργαστήριο το οποίο ελέγχει, αναλύει και βελτιστοποιεί συνεχώς την αντοχή των αισθητήρων RVG.

Ανάλυση Πραγματική:25lp/mm.

 

Προηγμένα εργαλεία εικόνας

Οι κλινικοί γιατροί μπορούν να βελτιστοποιήσουν την αντίθεση εικόνας σύμφωνα με τις διαγνωστικές τους ανάγκες ή τις οπτικές προτιμήσεις τους με τη μονάδα CS Adapt—τη νέα δυνατότητα που επιτρέπει στους επαγγελματίες να ορίσουν τις δικές τους προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για εξατομικευμένη επεξεργασία εικόνας. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν είτε από 40 προκαθορισμένα φίλτρα βελτίωσης εικόνας είτε να ορίσουν έως και τέσσερις τις δικές τους αγαπημένες ρυθμίσεις, με αποτέλεσμα μια προσαρμοσμένη ζώνη άνεσης για κάθε ραντεβού.

 

Ποιότητα εικόνας με τους δικούς σας όρους

Προσφέροντας μια σειρά από εργαλεία επεξεργασίας εικόνας που ορίζονται από το χρήστη, το RVG 6200 σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε τις εικόνες σύμφωνα με τις δικές σας προδιαγραφές για βελτιωμένη διάγνωση και ευκολία στη χρήση.

Τρεις λειτουργίες βελτίωσης ανατομικής εικόνας μπορούν να εφαρμοστούν σε ληφθείσες εικόνες, συμπεριλαμβανομένης της ενδοδοντικής, της περιοδοντικής και της σύνδεσης οδοντίνης-σμάλτου, και ένα φιλικό προς τον χρήστη φίλτρο ευκρίνειας με δυναμική ράβδο ολίσθησης διευκολύνει την προβολή των αλλαγών αντίθεσης σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιώντας την ευκρίνεια που κυμαίνεται από 0 έως 6, μπορείτε να επιλέξετε την αντίθεση εικόνας που προτιμάτε.

Απλή και άνετη τοποθέτηση αισθητήρα

Ο αισθητήρας RVG 6200 διαθέτει ένα εργονομικά βελτιστοποιημένο καλώδιο πίσω εισόδου που μειώνει τον όγκο στο σημείο εισόδου του καλωδίου, επιτρέποντας την ευκολότερη τοποθέτηση και τοποθέτηση του αισθητήρα, βελτιώνοντας τη λήψη εικόνας. Επιπλέον, το πρόσφατα σχεδιασμένο ενισχυμένο καλώδιο είναι 20% πιο λεπτό από τους προηγούμενους αισθητήρες RVG για να διευκολύνει την καλύτερη τοποθέτηση του αισθητήρα στο στόμα του ασθενούς. Οι αισθητήρες RVG 6200 περιλαμβάνουν ένα σετ συσκευών εντοπισμού θέσης κουπιών RVG 6200, ώστε ο αισθητήρας να μπορεί να εφαρμοστεί αμέσως στην πράξη.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP