×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Κεφαλομετρικό Carestream Dental

Ένα νέο επίπεδο ακρίβειας και ταχύτητας για κεφαλομετρικές εικόνες

Εξαιρετικές κεφαλομετρικές εικόνες και ιχνηλάτες σε δευτερόλεπτα

Όσον αφορά την κεφαλομετρική τεχνολογία, τα συστήματα απεικόνισης της Carestream Dental προσφέρουν άνευ προηγουμένου ακρίβεια και ταχύτητα. Διαθέτοντας τεχνολογία εξαιρετικά γρήγορης σάρωσης και λογισμικό αυτόματης ανίχνευσης, τα συστήματά μας έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν όλες τις ορθοδοντικές σας ανάγκες και να εξοικονομούν χρόνο.

Με πολλές διαθέσιμες επιλογές πανοραμικών και cbct, είναι εύκολο να βρείτε τη μονάδα που σας ταιριάζει—και ανεξάρτητα από το ποια θα επιλέξετε, θα απολαμβάνετε συνεπείς, υψηλής ποιότητας εικόνες σε λιγότερο χρόνο από ποτέ.

 

Ευέλικτες επιλογές εικόνας

Διαθέτοντας όλες τις κοινές προβολές και πολλαπλές μορφές εικόνας (26 cm x 24 cm έως 18 cm x 18 cm), η μονάδα Scan Ceph είναι μια ιδανική επιλογή για όλες τις ανάγκες σας σε ορθοδοντική και στοματική χειρουργική. Επιπλέον, συγκρίνοντας το πεδίο εικόνας στην περιοχή ενδιαφέροντος, μπορείτε να περιορίσετε την περιοχή έκθεσης για καλύτερη προστασία του ασθενούς

Γρήγοροι χρόνοι σάρωσης

Τα συστήματα κεφαλομετρικής απεικόνισης που διαθέτουμε παρέχουν εξαιρετικές εικόνες σε ταχύτητες ρεκόρ για τη μείωση του κινδύνου θολώματος κίνησης, τον περιορισμό του χρόνου έκθεσης και τη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας. Ο αποκλειστικός κεφαλομετρικός αισθητήρας εξαλείφει την ανάγκη αλλαγής αισθητήρα μεταξύ των εξετάσεων.

Ισχυρό λογισμικό απεικόνισης

Βελτιώστε τις διαγνωστικές σας ικανότητες και επικοινωνήστε πιο αποτελεσματικά με τους ασθενείς με το εύχρηστο λογισμικό απεικόνισης μας. Τα προηγμένα ορθοδοντικά φίλτρα προσφέρουν εντυπωσιακή ευκρίνεια εικόνας και σας δίνουν τη δυνατότητα να απεικονίσετε με ακρίβεια τον σκληρό και μαλακό ιστό με ένα μόνο κλικ.

Αυτόματη ανίχνευση

Η δυνατότητα αυτόματης ανίχνευσης της Carestream Dental σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε πλήρως τις εικόνες σε μόλις 10 δευτερόλεπτα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και βελτιώνοντας την επικοινωνία των ασθενών. Καλύπτει τις πιο κοινές ανάγκες ανάλυσης, συμπεριλαμβανομένων των Ricketts, McNamara, Steiner και Tweed..

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP