×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

CS 2200 by CarestreamDental

Οδοντιατρικό Ακτινογραφικό Σύστημα CS 2200

Τo οδοντιατρικό ακτινογραφικό σύστημα CS2200 της CarestreamDental, μεγιστοποιεί τις διαγνωστικές σας ικανότητες και βελτιώνει τη ροή εργασίας σας. Ο εργονομικός σχεδιασμός και η υψίσυχνη γεννήτριά του διασφαλίζουν σε εσάς ανώτερη ποιότητα εικόνας με βελτιωμένες συνθήκες ασφάλειας.

Με αυτόματη επιλογή των χρόνων κατάλληλο τόσο για Ψηφιακές όσο και για Αναλογικές ακτινογραφίες.

Με τάση λειτουργίας 60 ή 70 kV και 7 mA ένταση.

Η ποιότητα της ακτινογραφίας είναι μέγιστη ενώ η ακτινοβολία ελάχιστη.

Η χρηστικότητα στα καλύτερά της

Συμπαγής και εύχρηστος, ο χρονοδιακόπτης χειρός του συστήματος CS 2200 επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν γρήγορα τις σωστές ρυθμίσεις έκθεσης. Προγραμματισμένος για να υπολογίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις, ο χρονοδιακόπτης καθορίζει διαισθητικά τον κατάλληλο χρόνο έκθεσης με βάση την ανατομική περιοχή, το σωματικό βάρος του ασθενούς και τον τύπο του ανιχνευτή.

 

Ευέλικτη και έξυπνη σχεδίαση

Χάρη στη συμπαγή σχεδίαση της μονάδας, το ακτινογραφικό  CS 2200 της CarestreamDental μπορεί εύκολα να προσαρμοστεί στα περισσότερα οδοντιατρεία.

Με τέσσερις θέσεις στερέωσης και τρία μήκη βραχίονα για να διαλέξετε, η μονάδα είναι πλήρως προσαρμόσιμη στις απαιτήσεις απόστασης.

Απαράμιλλη χρηστικότητα

Συμβατό με κάθε τύπο τεχνολογίας απεικόνισης, το ακτινογραφικό CS 2200 λειτουργεί τόσο με φιλμ όσο και με συστήματα ψηφιακής ακτινογραφίας, συμπεριλαμβανομένου του συστήματος CS 7600 και των ψηφιακών συστημάτων RVG.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP