×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

R2GATE Χειρουργικά κιτ

R2GATE Full Surgical Kit

Eλάχιστα επεμβατική χειρουργική επέμβαση και ακριβές κλινικό αποτέλεσμα όπως στο σχεδιασμό

Εάν χρησιμοποιείτε μόνο ένα συγκεκριμένο σύστημα εμφυτευμάτων, μπορεί να αποκτήσετε το πλήρες κιτ του αντίστοιχου συστήματος.
Το πλήρες χειρουργικό κιτ R2GATE αποτελείται από όλες τα τρυπάνια και εξαρτήματα που απαιτούνται για την Ψηφιακή Καθοδηγούμενη Τοποθέτηση που χρησιμοποιεί το R2GATE Guide ™ μετά τη διάγνωση R2GATE®.

R2GATE Universal Kit

Συμβατό με όλα τα κύρια συστήματα εμφυτευμάτων
- Σημαντική εξοικονόμηση κόστους!

  • Φτιάξτε το δικό σας R2GATE Surgical Kit για το αγαπημένο σας σύστημα εμφυτευμάτων.
  • Το R2GATE Universal kit αποτελείται από βασικό σετ τρυπανιών που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιοδήποτε σύστημα εμφυτεύματος.
  • Προσθέστε επιλογές συστήματος, όπως Μεταφορέας εμφυτεύματος, Cortical Bone Drill και Tap Drill στο αγαπημένο σας σύστημα εμφυτευμάτων
  • Οι προδιαγραφές των τελικών τρυπάνων αποφασίζονται κατά τον προγραμματισμό της θεραπείας και παραδίδονται με το R2GATE Guide ™

R2GATE Narrow Guide Kit

Σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε Mini εμφύτευμα;

Ανησυχείτε για στενό χειρουργικό χώρο;

Το στενό κιτ οδηγού με πυρήνα τρυπανιού ø3,5 mm έχει σχεδιαστεί ειδικά για στενούς χειρουργικούς χώρους, όπως πρόσθια κάτω γνάθο και στενές αποστάσεις μεταξύ γειτονικών δοντιών ή εμφυτευμάτων

R2GATE Anchor kit

Το R2GATE Anchor Kit χρησιμοποιείται για τη στεραίωση του χειρουργικού οδηγού R2GATE στο στόμα σε περιπτώσεις ολικής νωδότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

TOP