×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Multisteril

Multifunction basin

To MultiSteril είναι μία  μια νέα, επαναστατική συσκευή, που  η Tecno-Gaz SpA δημιούργησε. Εκτελεί αυτόματα όλες τις κύριες φάσεις προετοιμασίας του κύκλου αποστείρωσης, όπως απολύμανση, καθαρισμό, ξέβγαλμα, ξήρανση, χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, χωρίς επαγγελματικό κίνδυνο και με μείωση του συνολικού χρόνου .

Μια μοναδική συσκευή, απαραίτητη για κάθε εγκατάσταση αποστείρωσης.
Εξοικονόμηση Χρόνου

Οι βοηθοί περνούν πολύ χρόνο στη φάση της προετοιμασίας για την αποστείρωση με όργανα, λόγω των πολλαπλών και πολύπλοκων χειρωνακτικών διαδικασιών.
Το Multisteril είναι εντελώς αυτόματο.

Παράγοντες Κινδύνου

Η χρήση των οργάνων ή / και των δυνητικά μολυσματικών υλικών είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και πρέπει να ελέγχεται αυστηρά τόσο για την προστασία των χειριστών όσο και για το άτομο που είναι νομικά υπεύθυνο για τη χειρουργική επέμβαση.

Το Multisteril εξαλείφει κάθε κίνδυνο.

Πρωτόκολλο διαχείρισης

Η αποστείρωση εξασφαλίζεται μόνο εάν υπάρχει σωστή διαδικασία προετοιμασίας του υλικού. Το Multisteril εκτελεί σωστά όλους τους κύκλους.

Εργονομία Χώροι

Ο χώρος είναι ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα. Στην πραγματικότητα, οι αποστειρωμένες αίθουσες είναι συχνά μικρές. ο εξορθολογισμός του χώρου είναι πολύτιμος. Το Multisteril κάνει τα πάντα σε χώρο 40 εκ.

Συνολικό κόστος

Το κόστος είναι ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να παραμείνει υπό έλεγχο. Με το Multisteril, κάθε κύκλος κοστίζει περίπου 2 ευρώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP