×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Quantum by TecnoGaz spa

Κοπτικό για οδοντιατρική χρήση

Η σειρά κοπτικών Quantum κατασκευάστηκε για οδοντιατρική χρήση, αλλά με χαρακτηριστικά και χρήση σε επίπεδο βιομηχανίας. Με αυτό τον τρόπο η TecnoGaz εξασφαλίζει μέγιστη ακρίβεια, σταθερότητα, υψηλή παραγωγή και ανθεκτικότητα στον εξοπλισμό. Γι αυτό το λόγω, μη συμβατικές τεχνικές και μέθοδοι χρησιμοιήθηκαν ώστςε να κατασκευαστούν τα κοπτικά Quantum της TecnoGaz.

Μεγιστοποιήστε την παραγωγή σας με το Quantum!

Επεκτείνετε της προσθετικές εργασίες του οδοντιαάτρειου σας με την δυνατότητα κοπής κολοβωμάτων τιτανίου (Ti Premilled) με την αξιοπιστία και την ακρίβεια ενός αξιόποιστου κοπτικού.

Χάρη στα ρουλεμάν χωρίς καρβουνάκια (brush-less motor), μπορείτε να εργαστείτε ακόμη πιο γρήγορα απολαμβάνοντας προσθετικές υψηλής μηχανικής ακρίβειας και επαναληψημότητας

 

Quantum. Excellence at your fingertips.

Η Quantum δημιουργήθηκε για να προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα αξιοπιστίας και ποιότητας. Αποτέλεσμα ειδικής εμπειρίας στον κόσμο της υψηλής ποιότητας φρεζαρίσματος, η Quantum ενσωματώνει μοναδικά φιλικά προς το χρήστη, διαισθητικά χαρακτηριστικά, απαραίτητα στη λεπτή ροή εργασιών μιας σύγχρονης οδοντιατρικής κλινικής. Η Quantum είναι η ιδανική πλατφόρμα για τη δημιουργία μιας σταθερής, ψηφιακής ροής εργασίας, ζωτικής σημασίας για το άνοιγμα νέων ευκαιριών και νέων αγορών.

Rigid structure to improve product quality and machine, tool and cutter life

Ο θάλαμος φρεζαρίσματος είναι ένα μονομπλόκ κατασκευασμένο από χυτό αλουμίνιο

Η φέρουσα δομή ολόκληρου του συστήματος είναι ένα μονομπλόκ αλουμινίου κατασκευασμένο σε μία μόνο χύτευση, που εγγυάται εξαιρετική ακαμψία, τη διασύνδεση όλων των στοιχείων και τη μέγιστη ακρίβεια κίνησης για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του εργαλείου και μειωμένους χρόνους παραγωγής.

Jäger electrospindle

60.000 rpm - 0,55Kw

Λιγότερη φθορά εργαλείων, σταθερή ποιότητα στις δημιουργίες

Η Quantum χρησιμοποιεί άξονες κατασκευασμένες από τη Jäger, έναν κορυφαίο στην αγορά Γερμανό κατασκευαστή: εγγύηση ποιότητας, απόδοσης και ανθεκτικότητας για βέλτιστο φρεζάρισμα τόσο στις χαμηλές στροφές όσο και στις υψηλές ταχύτητες. Ο αποφασιστικός παράγοντας είναι η ροπή αυτού του ηλεκτρο-άτρακτου (8 Ncm). Αυτό κάνει το Quantum ισχυρό ακόμα και στις 20.000 σ.α.λ. Αυτό το χωρίζει από άλλες ηλεκτροάτρακτους που πρέπει να λειτουργούν σε πολύ υψηλές ταχύτητες, οι οποίες δεν είναι πάντα απαραίτητες (ή κατάλληλες σε ορισμένες περιπτώσεις). Οι υψηλές ταχύτητες περιστροφής μπορούν επίσης να κάψουν το εργαλείο και να θέσουν σε κίνδυνο τη διάρκεια ζωής του.

 

Designed to work, built to last.

Κινητήρες χωρίς ψήκτρες με κωδικοποιητή για τη μέγιστη ποιότητα επιφάνειας της πρόθεσης.

11 κοπτικά εργαλεία  με αυτόματη εναλλαγή ανάλογα με το υλικό.

Φρέζα μπλοκ μήκος έως 65 mm.

Γιατί 5 άξονες φρεζαρίσματος;

Χάρη στην κλίση 5 αξόνων, το εργαλείο μπορεί να φτάσει σε όλες τις περιοχές του δοντιού, ακόμα και στις κάτω τομές, για τέλεια αναπαραγωγή της μορφολογίας του δοντιού.

High quality standards and maximum reliability.

Με το Quantum, μπείτε στον κόσμο της ψηφιακής οδοντιατρικής με όλη την ποιότητα και την αξιοπιστία που απαιτούνται για να εξασφαλίσετε υψηλή απόδοση επένδυσης.

Εξαιρετική ταχύτητα
Απλή, σαφής και καθοδηγούμενη ροή εργασίας.

Φιλικό προς την κλινική

  • Plug & Play
  • Διαχείριση μέσω της εφαρμογής Dental Machine
  • Η ένθεση απλοποιημένη
  • Αυτόματη αλλαγή εργαλείου
  • Πάντα έτοιμο: (αυτόματος κύκλος καθαρισμού)
  • Σύστημα ανακυκλοφορίας ψυκτικού υγρού με 5 φίλτρα
  • Αυτόματο σύστημα ελέγχου: βρώμικα φίλτρα υγρών, ανεπαρκής ροή νερού, λάθος μήκος μπλοκ εισαγωγής

Optimised for milling pre-milled material

 

Μπείτε στον κόσμο του μετάλλου με Quantum κ

Στον οδοντιατρικό τομέα CAD/CAM, το premilled αναφέρεται σε ένα μπλοκ τιτανίου ή χρωμίου-κοβαλτίου με προκατεργασμένη εμπλοκή, από το οποίο λαμβάνεται ένα εξατομικευμένο στήριγμα με άλεση. Σας επιτρέπει να συνδυάσετε την εμπλοκή βιομηχανικής ακρίβειας με την ευελιξία της ψηφιακής οδοντιατρικής τεχνολογίας όταν συνειδητοποιείτε το σχήμα του κολοβώματος.

Το premilled υλικό καθιστά δυνατή την παραγωγή ενός εξατομικευμένου κολοβώματος με πιστοποιημένη σύνδεση σε λιγότερο από 20 λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP