×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

CS 8100 Evo by CarestreamDental

CS 8100 Evo Ψηφιακό Πανοραμικό

Το νέο Ψηφιακό Πανοραμικό CS 8100 από την Carestream ήρθε για να μας εντυπωσίασει. Με έξυπνο σχεδιασμό, μικρό όγκο και τέλεια εικόνα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για το ιατρείο σας.

Είναι σχεδιασμένο για να κάνει την χρήση του πιο εύκολη, το στήσιμο του ασθενή πιο πρακτικό και να σας δίνει την καλύτερη εικόνα της αγοράς.

Το CS 8100 δεν κάνει απλά μία σάρωση της κεφαλής του ασθενή. Κατά την διάρκεια περιστροφής της κεφαλής του μηχανήματος γίνεται λήψη 3600 μικροτομών της γνάθου. Το μηχάνημα αυτόματα τοποθετεί της τομές στην σειρά και σας δίνει την καλύτερη δυνατή πανοραμική εικόνα.

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται χωρίς την χρήση των συνηθισμένων laser αλλά με τρόπο μοναδικό. Ακολουθώντας τα βήματα του 8000 και εδώ η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται face-to-face.

Ο τρόπος περιστροφής της κεφαλής δεν είναι απλά κυκλικός, αλλά ακολουθεί μία ελλειπτική τροχιά, ανάλογα με το σχήμα του προσώπου του ασθενή.

Επιπλέον ο γιατρός, μπορεί να διαλέξει την έκδοση Access του CS 8100. Με αυτή την έκδοση είναι δυνατή η πρόσκτηση επτά τομών (γλωσσικά-παρειακά κατά το μήκος της γνάθου του ασθενή). Αυτό σας βοηθά στο να κρίνεται την ορθή θέση έγκλειστων οδόντων, να αναγνωρίσετε την θέση μία κύστης κ.α. Μία τρισδιάστατη απεικόνιση από ένα πανοραμικό μηχάνημα!

2D+: Μια καινοτομία από την Carestream Dental

 

Μια νέα ματιά στην απεικόνιση "plug-and-pan".

Με τη νέα τεχνολογία Tomosharp και την ισχυρή επεξεργασία εικόνας, το CS 8100's Evo Edition προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας. Εύκολη εγκατάσταση, εκμάθηση και χρήση, το συμπαγές CS 8100 είναι η τέλεια μονάδα για τις καθημερινές σας ανάγκες απεικόνισης.

Οφέλη με μια ματιά

    Η τεχνολογία Tomosharp εξασφαλίζει βέλτιστη ευκρίνεια και αντίθεση εικόνας
    Λύση "Plug-and-pan"— είναι εύκολη στην εγκατάσταση, την εκμάθηση και τη χρήση
    Εξαιρετική αξία και απλότητα
    Κομψή, εξαιρετικά συμπαγής σχεδίαση ταιριάζει σε στενούς χώρους
    Τροφοδοτείται με λογισμικό CS Imaging έκδοση 8

DR. BARTLEY LABINER, DDS
The CS 8100 does more than my old machine and is half the size! With the CS 8100, capturing a panoramic image has never been easier.

A NEW LEVEL OF SHARPNESS

Οι νέοι μας αλγόριθμοι Tomosharp συνδυάζονται με προηγμένη επεξεργασία εικόνας για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εικόνα για οποιαδήποτε ανατομία.

PERFECT FOR YOUR EVERYDAY NEEDS

Από τυπικές πανοραμικές εικόνες έως τμηματοποιημένες εικόνες δαγκώματος, TMJ, γναθιαίο κόλπο και κεφαλομετρικές εικόνες, το CS 8100 καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

HIGH-QUALITY IMAGES—EFFORTLESSLY

Διαθέτοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες απεικόνισης, το CS 8100 παράγει καθαρές και ευκρινείς εικόνες σε δευτερόλεπτα. Με την υποστηριξη του CSI v8.

AWARD-WINNING SYSTEM

Η οικογένεια CS 8100 έχει ήδη λάβει περισσότερα από 15 διεθνή βραβεία, αναγνωρίζοντας αυτή τη μονάδα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις για τη φιλική προς τον χρήστη και συμπαγή σχεδιασμό της.

ULTRA-COMPACT & OPEN

 Λεπτό και κομψό, το CS 8100 ταιριάζει εύκολα σε στενούς χώρους. Διαθέτει ανοιχτό σχεδιασμό κατασκευασμένο για άνεtη και εύκολη τοποθέτηση του ασθενούς ακόμη και με αμαξίδιο.

SMARTER DESIGN

Η έξυπνη τοποθέτηση πρόσωπο με πρόσωπο διευκολύνει τη σωστή τοποθέτηση του ασθενούς και αυξάνει την ακρίβεια. Χωρίς καθρέφτες και χρήση laser για ακόμη πιο εύκολη τοποθέτηση.

PRECISE LASER-FREE POSITIONING

Μια παχύτερη εστιακή κοιλότητα εξαλείφει την ανάγκη για ακτίνες λέιζερ και διευκολύνει τη σωστή τοποθέτηση, αυξάνοντας την ακρίβεια και μειώνοντας τις επαναλήψεις.

SIMPLIFIED USER INTERFACE

Το διαισθητικό περιβάλλον χρήστη, τα προκαθορισμένα προγράμματα και οι οδηγίες βήμα προς βήμα ελαχιστοποιούν τον χρόνο τοποθέτησης του ασθενή και τα σφάλματα.

COMPACT, YET POWERFUL

 

Η γεννήτρια ακτίνων Χ υψηλής συχνότητας, ο αισθητήρας CMOS και το εστιακό σημείο 0-5 mm εξασφαλίζουν εικόνες υψηλής λεπτομέρειας και αντίθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP