×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Manoglia

Αναλώσιμα Αποστείρωσης

Απορρυπαντικά και μη επιθετικά απολυμαντικά και οδηγίες χρήσης. Προϊόντα και προγράμματα χρηστών που αφήνουν ελάχιστο περιθώριο αμφιβολίας.

Στο τέλος της εργάσιμης ημέρας (ή συχνότερα αν χρειαστεί), αναρροφήστε το απορρυπαντικό και το απολυμαντικό διάλυμα (Puli-Jet plus με αντι-κλίμακα) απευθείας στις οδοντικές μονάδες με τη βοήθεια του Pulse Cleaner, τον κάδο που δημιουργεί την απαραίτητη αναταραχή για να αφαιρέσετε τη βρωμιά έτσι ώστε το διάλυμα απολυμαντικού να το εξαλείψει. Η συνεχής χρήση του Puli-Jet συν το νέο με αντι-κλίμακα διαλύει το αίμα και τη βλέννα και απομακρύνει την απολέπιση από τα τοιχώματα του αναρροφητήρα και των σωλήνων, για να αποφευχθεί η προσκόλληση του βακτηριακού βιοφίλμ. Το Puli-Jet plus νέο με αντι-κλίμακα μπορεί να παραμείνει στο εσωτερικό του αναρροφητήρα και στους σωλήνες όσο το δυνατόν περισσότερο χωρίς να καταστραφούν οι επιφάνειες που έχουν υποστεί κατεργασία. Γι ‘αυτό σας προτείνουμε να κάνετε την απολύμανση ειδικά τη νύχτα, αλλά και πριν από το σαββατοκύριακο ή τις αργίες, χωρίς να ξεπλένετε μετά την απολύμανση.

 

Μια οδοντιατρική χειρουργική είναι συχνά ανοικτή μέχρι αργά το βράδυ, που συχνά δεν αφήνει χρόνο. Ωστόσο, πρέπει να θυμόμαστε ότι η απολύμανση του συστήματος το πρωί, λίγα λεπτά πριν από την επανέναρξη της εργασίας, δεν θα είναι τόσο αποτελεσματική όσο η απολύμανση νύχτας: το θέμα που είχε αναρροφηθεί την προηγούμενη ημέρα και ο βιολογικός μετασχηματισμός που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας, θα είναι δεν πρέπει να εξαλειφθεί με θεραπεία την επόμενη ημέρα.

Όταν το αίμα και η βλέννα υποβάλλονται σε εκτόξευση αέρα, παράγουν μεγάλη ποσότητα αφρού. μετά από επεξεργασία με απορρυπαντικό απολύμανσης και καθημερινό καθαρισμό του πρωτεύοντος φίλτρου της οδοντιατρικής μονάδας, συνιστάται η τοποθέτηση αφριστικών απολυμαντικών δισκίων μέσα στο φίλτρο.

Την επόμενη ημέρα, όταν το αναρροφούμενο υγρό διέρχεται από το φίλτρο, θα πάρει μερικά σωματίδια αφριστικού παράγοντα και απολυμαντικού, αποτρέποντας τον σχηματισμό αφρού και εκτελώντας ουσιαστικά μια συνεχή αντιβακτηριακή δράση, η οποία είναι προτιμότερη από την περιστασιακή χρήση σκληρότερων προϊόντων που μπορεί να βλάψουν μηχανημάτων και συστημάτων.

Ο τακτικός καθαρισμός του συστήματος αναρρόφησης προάγει τη σωστή λειτουργία, ενώ ο ανεπαρκής καθαρισμός και η απολύμανση επιτρέπει τον σχηματισμό βακτηριακών στρωμάτων τα οποία με την πάροδο του χρόνου θα παρεμποδίσουν την αναρρόφηση προκαλώντας υπερθέρμανση και εμπλοκή των εδράνων.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP