×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Odontosurge Ηλεκτροτόμος

Όχι Απλά Ηλεκτροτόμος

Η κοπή ή η διαμόρφωση μαλακών ιστών είναι μια καθημερινή διαδικασία για τους περισσότερους επαγγελματίες οδοντιάτρους. Ένα από τα πιο χρονοβόρα στοιχεία αυτών των θεραπειών είναι η διαχείριση της αιμορραγίας και η διατήρηση της καθαρής όρασης.

Το XO ODONTOSURGE είναι το καθημερινό σας εργαλείο για το χειρισμό μαλακών ιστών. Είναι γνωστό για τέλεια επούλωση και ταχύτερες θεραπείες. Η συσκευή είναι πάντα έτοιμη για χρήση και κάνει τέλειες, στεγνές τομές.

Ακριβείς , Καθαρές, Στεγνές Τομές

Με τον ηλετροτόμο XO Odontosurge κάνετε τομές χωρίς καμία πίεση. Το εργαλείο γλιστρά μαλακά μέσα στον ιστό και έχετε μία τομή ακριβείας, καθαρή και στεγνή χωρίς καμία αιμορραγία. Δεν θα χάσετε ποτέ την αίσθηση αφής σας και το οπτικό σας πεδίο θα παραμένει πάντα καθαρό. Ο ηλεκτροτόμος XO Odontosurge σας διασφαλίζει σύντομο χρονικό διάστημα αποθεραπείας και μειώνει την ουλή στο ελάχιστο.

Με τον ηλετροτόμο μπορείτε χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα COAG να σταματήσετε την αιμορραγία

Έξυπνη Τεχνολογία Ασφάλειας Χρήσης

Ο ηλεκτροτόμος XO Odontosurge έχει σύστημα αυτόματης διαχείρισης της ενέργειας. Δεν χρειάζεται να ρυθμίζεται την τάση εξόδου κατά την διάρκεια της τομής. Αυτόματα ρυθμίζεται μόνη της μετρώντας την αντίσταση του ιστού και διοχετεύει την σωστή ποσότητα ενέργειας .

Όταν κόβεται πιο βαθιά η ένταση του αυτόματα αυξάνεται στο επίπεδο που χρειάζεται. Εάν το άκρο κατά λάθος πλησιάσει κοντά στο οστό ή στο δόντι , αυτόματα ο ΧΟ Odontosurge μειώνει την ένταση στο ελάχιστο. Μπορείτε λοιπόν να μην ανησυχείτε εάν πλησιάσετε κοντά και να μην φοβάστε μήπως προκληθεί κάποια νέκρωση του ιστού ή κάποια βλάβη στην ρίζα του δοντιού .

Ο ηλεκτροτόμος XO ODONTOSURGE είναι ο πιο ασφαλής στην διαχείριση μαλακού ιστού στην αγορά!!!

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ

Το XO σάς δίνει τη δυνατότητα να εκτελέσετε τις καλύτερες οδοντιατρικές θεραπείες, επιτρέποντάς σας να αξιοποιήσετε πλήρως τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία σας. Οι λύσεις της XO σάς επιτρέπουν να εστιάσετε στην περιοχή εργασίας στη στοματική κοιλότητα και να βελτιώσετε την ποιότητα της θεραπείας.

Για να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στην περιοχή εργασίας, χρειάζεστε μια συσκευή κοπής που κάνει τομές με μικρή ή καθόλου αιμορραγία.

ΑΚΡΙΒΕΙΣ ΤΟΜΕΣ

Με το XO ODONTOSURGE η ποιότητα των τομών σας είναι πάντα τέλεια. Η ισχύς προσαρμόζεται αυτόματα στην αντίσταση του ιστού. Το ηλεκτρόδιο γλιστράει ομαλά κατά τη διάρκεια μιας κοπής και δεν αντιμετωπίζετε καμένο ιστό ή κολλήματα ηλεκτροδίων.

ΞΗΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Οι ξηρές τομές που λαμβάνονται με το XO ODONTOSURGE δημιουργούν ιδανικές συνθήκες για λήψη αποτυπωμάτων και σύνθετη αποκατάσταση. Μειώνετε επίσης τη διάρκεια των θεραπειών σας και τον χρόνο επούλωσης.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ

Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, επιλέγετε μεταξύ διαφόρων ευθύγραμμων ηλεκτροδίων, βρόχου και πήξης. Οι συμβουλές μας εγγυώνται τέλεια στόχευση της περιοχής θεραπείας και επιτρέπουν την πρόσβαση σε όλες τις επιφάνειες

ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ

Κατανοούμε και αναγνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι ο ασθενής σας να παραμένει ήρεμος καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Για το σκοπό αυτό, ο εξοπλισμός της XO έχει σχεδιαστεί για να είναι ασφαλής και άνετος και να σας βοηθά να κερδίσετε την πλήρη εμπιστοσύνη του ασθενούς σας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Για να μεγιστοποιήσετε την ασφάλεια του ασθενούς σας, το XO ODONTOSURGE μειώνει αυτόματα την ισχύ εξόδου όταν αγγίζετε σκληρό ιστό. Οι τομές σας δεν θα προκαλέσουν ποτέ νέκρωση των δοντιών ή των οστών. Εξαιρετική άνεση για τον ασθενή.

Οι τέλειες και στεγνές τομές δημιουργούν μια άνετη εμπειρία για τους ασθενείς σας. Η επούλωση είναι πολύ πιο γρήγορη και υπάρχει λίγος ουλώδης ιστός. Το άγχος του ασθενούς μειώνεται περαιτέρω καθώς το XO ODONTOSURGE λειτουργεί χωρίς ουδέτερο ηλεκτρόδιο.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΣΚΟΥΜΕΝΩΝ

Η υγεία σας είναι μία από τις κύριες προτεραιότητές μας όταν σχεδιάζουμε τις λύσεις μας. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι κάθεστε καλά, βλέπετε καλά και είστε σε θέση να εργάζεστε καλά – όλα ταυτόχρονα.
Για να δημιουργήσουμε την καλύτερη δυνατή εργονομική κατάσταση, έχουμε ενσωματώσει το κουμπί ενεργοποίησης στη χειρολαβή για να αποφύγουμε πρόσθετους ελεγκτές ποδιών ή πόμολο.

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΦΗ

Για να ελαχιστοποιήσουμε τις καταπονήσεις στον καρπό και τους βραχίονες και να μεγιστοποιήσουμε την αίσθηση αφής σας, σχεδιάσαμε το XO ODONTOSURGE με μια πολύ ελαφριά χειρολαβή και λάστιχο.

Δεν θα χρειαστεί να κοιτάξετε μακριά από την περιοχή εργασίας για να ρυθμίσετε την ισχύ. Αφού επιλέξετε τον τρόπο λειτουργίας, το XO ODONTOSURGE θα κάνει τα υπόλοιπα.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να αυξήσετε την αξία της επένδυσης στον εξοπλισμό σας εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα, παρέχοντάς σας μέγιστο χρόνο λειτουργίας και παρέχοντας ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας.
Ανεξάρτητα αν πρόκειται για μικρή αιμορραγία ή για πλήρη χειρουργική επέμβαση, το XO ODONTOSURGE είναι πάντα έτοιμο. Χωρίς χρόνο ρύθμισης, μόνο δύο τρόπους λειτουργίας (CUT / COAG) και αυτόματο έλεγχο ισχύος, το XO ODONTOSURGE θα γίνει γρήγορα το πιο αποτελεσματικό εργαλείο σας για καθημερινές θεραπείες.

Μπορείτε να κάνετε περισσότερα κατά την επίσκεψη ενός ασθενούς και να μειώσετε σημαντικά τον χρόνο θεραπείας. Οι ξηρές τομές και η λειτουργία πήξης είναι ο τρόπος σας για να παραλείψετε την περίοδο επούλωσης που συνοδεύει τη χρήση νυστέρι.

Ο συμπαγής σχεδιασμός, η ευκολία χρήσης και τα καλύτερα αποτελέσματα θεραπείας καθιστούν το XO ODONTOSURGE ένα απόλυτο must-have για κάθε οδοντιατρική κλινική.

Stand-alone high frequency electrosurgery unit for soft tissue surgery with:

 • Maximum output power: 50 W
 • Automatic power-tuning system based on the concept of impedance matching
 • Work frequency: 27 MHz yielding, no neutral electrode necessary

Operation:

 • On/off control in handpiece
 • Standby and choice between cut and coagulation via touch buttons on the control unit
 • Indication of standby, cut or coagulation by LEDs on the control box

Contraindications:

 • Do not used near or on patients with implanted cardiac pacemaker.
 • Do not use near implants1

Asepsis:

 • Handpiece, cord, handpiece holder, electrodes and electrode casing can be autoclaved at 135°C
 • Antibacterial powder coat of the control box

Including:

 • Control box with automatic power control
 • Power cable
 • Handpiece (black)
 • Handpiece cord (black)
 • Handpiece holder
 • Standard set of electrodes with both straight and loop-shaped electrodes for facial and intraoral surgery, and ball electrodes for coagulation in casing: 220501, 220504, 220510, 220511, 220513, 220514 and 220515

Dimensions of the control box (W x D x H): 17.5 x 24.8 x 5 cm
Packed in box (W x D x H): 40.5 x 20.5 x 11.5 cm
Weight of box: 3.7 kg

XO Odontosurge, 230 V (OSU430)
XO Odontosurge, 115 V (OSU415)

1XO Odontosurge is a monopolar electrosurgical instrument. As such it is not recommended for surgical procedures in the proximity of metallic structures such as dental implants. Contact between an active XO Odontosurge electrode and an implant can result in a heat-induced injury to peri-implant bone, seriously and permanently damaging the osseointegration and leading to the loss of the implant.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP