×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

Europa B EVO

Integrated sterilisation system

Το Europa B Evo είναι ένα αυτόκλειστο τελευταίας γενιάς, που αναπτύχθηκε με τη συνεργασία του ερευνητικού γραφείου Tecno-Gaz και με άλλες εξωτερικές σημαντικές δομές ανάπτυξης.
Το Europa B Evo είναι απαραίτητο σε όλες τις ιατρικές και οδοντιατρικές κατασκευές και σε κάθε τομέα όπου είναι απαραίτητο να υπάρχει ασφαλής αποστείρωση για όλα τα υλικά: κοίλο, πορώδες, συμπαγές, ελεύθερο και περιτυλιγμένο. Μια απαραίτητη συσκευή για να διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή διατήρηση για τον χειριστή και τον ασθενή και την απόλυτη χειρουργική ηρεμία. Το Europa B Evo είναι η συνέχεια μιας επιτυχίας που σημειώνει η Tecno-Gaz εδώ και πολλά χρόνια και, στην πραγματικότητα, χιλιάδες επαγγελματίες χρησιμοποιούν αυτόκλειστα Tecno-Gaz με μεγάλη ικανοποίηση.

Χαρακτηριστικά Europa B Evo

Επεξεργασμένος κυκλικός θάλαμος από ανοξείδωτο χάλυβα AISI 304

-Μέγιστο φορτίο ανά κύκλο 5 κιλά.
-3 συσκευές ασφαλείας στην πόρτα: ηλεκτρομαγνητικές, ηλεκτρικές, δυναμικές
-Ελέγχει την κάρτα που είναι εγκατεστημένη στον πίνακα
- Γραφική απεικόνιση
-Αυτόματο βαρομετρικό σύστημα ευθυγράμμισης
-Σύστημα πλήρωσης νερού που λειτουργεί με αντλία με αυτόματη διακοπή όταν γεμίσει η δεξαμενή
- Σφράγιση πόρτας για εξασφάλιση μέγιστης διάρκειας
-Πίσω σανίδα με προεξοχές και αυτόματη πλήρωση και εκκένωση νερού
-Σύστημα εξαναγκασμένου αερισμού ενσωματωμένο στον εξοπλισμό
-Προστατευμένο στήριγμα δίσκου για προστασία από την επαφή μεταξύ φορτίου και θαλάμου

Το P.I.D. Σύστημα

Η κύρια δέσμευση μιας εταιρείας όπως η Tecno-Gazis είναι να κατασκευάζει προϊόντα με μοναδικά χαρακτηριστικά, διακριτικά χαρακτηριστικά και έννοιες που εξασφαλίζουν μέγιστη αξιοπιστία και ασφάλεια στον χρήστη.
Τα ερευνητικά μας γραφεία, μαζί με την υποστήριξη και τη βοήθεια εξωτερικών ιδρυμάτων έχουν επινοήσει ένα εξαιρετικό σύστημα που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά στα αυτόκλειστά μας. Αυτή η καινοτόμος συσκευή ονομάζεται P.I.D.
P.I.D. σημαίνει Αναλογική Ολοκληρωμένη Παράγωγο και αντιπροσωπεύει την κορυφή των στοιχείων ελέγχου κλειστού βρόχου. Η δομή αυτού του τεχνολογικά προηγμένου ελέγχου είναι απλή και ευέλικτη. P.I.D. εξασφαλίζει συνεχή έλεγχο και παρακολούθηση όλου του λειτουργικού συστήματος του αυτόκλειστου, ενεργώντας αυτόματα σε περίπτωση ανωμαλιών ή λανθασμένων τιμών σε τεχνικές και ηλεκτρονικές παραμέτρους.
Αυτή η συσκευή συμπεριφέρεται σαν «πραγματικός τεχνικός» με δυνατότητα διάγνωσης και παρέμβασης σε πραγματικό χρόνο.
Αυτή η λύση μειώνει τις ανωμαλίες και τις προειδοποιήσεις, παρέχοντας μέγιστη αξιοπιστία και ελαχιστοποιώντας τους χρόνους αδράνειας του μηχανήματος (εάν υπάρχουν).

Αποστείρωση

Αυτόκαυστα κατηγορίας Β

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά μοντέλα αυτόκλειστων με διαφορετικά χαρακτηριστικά και ιδιαιτερότητες. Κάθε ιατρική κατασκευή ή χειρουργείο πρέπει να είναι εξοπλισμένο με συσκευές αποστείρωσης τελευταίας γενιάς κατάλληλες για τις ειδικές ανάγκες της και σύμφωνα με τα υλικά που πρέπει να αποστειρωθούν. Το EN 13060 έχει ορίσει με ακρίβεια την ταξινόμηση των φορτίων και έχει διευκρινίσει ότι τα παρακάτω αναφερόμενα υλικά αντιπροσωπεύουν φορτία κατηγορίας Β:

Πορώδη σώματα
Τα πορώδη σώματα είναι απλά ή σύνθετα υλικά που μπορούν να απορροφήσουν υγρά (ιστούς, ρόμπες, χειρουργικές γάζες, επίδεσμοι, κ.λπ.).

Κοίλα σώματα
Τα κούφια σώματα είναι υλικά ή συσκευές με κοιλότητες, εμπόδια, κ.λπ.… Αυτά τα σώματα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες που ορίζονται με ακρίβεια μέσα από μια ακριβή περιγραφή της σχέσης μεταξύ μηκών και διαμέτρου. Μπορείτε να βρείτε παρακάτω κάποια γενική έννοια για αναφορά:

Τύπος Β: κάνουλες, σωλήνες ή συσκευές με μεγάλες διόδους
Τύπος Α: τουρμπίνες, εξαρτήματα χειρός και συσκευές με τυφλές ή μικρές τρύπες.
Τούτου λεχθέντος, είναι σαφές ότι σε όλες τις κατασκευές όπου χρησιμοποιούνται προαναφερθέντα υλικά θα πρέπει να επιλέγεται ένα αυτόκλειστο τεχνολογίας αιχμής, το οποίο μπορεί να παρέχει ασφαλή αποστείρωση φορτίων κατηγορίας Β. Η Tecno-Gaz Spa παράγει μια μεγάλη γκάμα αυτόκλειστων που παρέχουν σωστή αποστείρωση υλικών, ειδικά φορτίων τύπου Β.

 

Αυτόκαυστα που εγγυώνται μια ασφαλή αποστείρωση

Κύκλοι που παρακολουθούνται συνεχώς
Τα αυτόκλειστα Europa B Evo – Europa B Evo 24 είναι εξοπλισμένα με συσκευή που χρησιμοποιείται για τον συνεχή έλεγχο και παρακολούθηση των κύκλων αποστείρωσης. Οποιαδήποτε ανωμαλία ή ασυνήθιστο χαρακτηριστικό εντοπίζεται γρήγορα και, εάν θέτει σε κίνδυνο τους κύκλους αποστείρωσης, μπλοκάρεται αμέσως. Στη συνέχεια, ο χειριστής προειδοποιείται για την ανωμαλία με ένα μήνυμα.

Προκαθορισμένοι κύκλοι, μη χειριζόμενοι
Όλοι οι κύκλοι είναι προκαθορισμένοι από το εργοστάσιο και όλοι εγγυώνται τέλεια και ασφαλή αποστείρωση των επεξεργασμένων υλικών. Δεν υπάρχει τρόπος με τον οποίο ο χειριστής μπορεί να χειριστεί ή να αλλάξει τους κύκλους και αυτό αποτρέπει όλους τους κινδύνους ανθρώπινου λάθους.

Όλοι οι κύκλοι εξασφαλίζουν αποστείρωση των φορτίων τύπου Β
Όλοι οι κύκλοι αποστείρωσης διαθέτουν το σύστημα κλασματικής υποπίεσης καθώς και χειριστήρια και παραμέτρους που διασφαλίζουν την αποστείρωση των φορτίων τύπου Β. Επομένως, ακόμη και αν ο επιλεγμένος τύπος κύκλου είναι λανθασμένος, η αποστείρωση που πραγματοποιείται στο υλικό θα είναι εξίσου επαρκής.

Εργονομική δομή και ευκολία στη χρήση
Ο κύκλος αποστείρωσης επιλέγεται με το πάτημα ενός κουμπιού και ενεργοποιείται με το πάτημα ενός άλλου κουμπιού.
Είναι αδύνατο να κάνετε λάθος ή να επιλέξετε έναν κύκλο που παρέχει ανεπαρκή αποστείρωση, όλα τα λειτουργικά σφάλματα ειδοποιούνται με μηνύματα σφάλματος.
Το αυτόκλειστο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από περισσότερα από ένα άτομα χωρίς να κινδυνεύει να προκαλέσει προβλήματα ή ζημιές.
Η Tecno-Gaz ήθελε να παρέχει τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργίας ακόμη και σε αυτό το σημαντικό ζήτημα.

Διαδικασία αποστείρωσης

Η διαδικασία αποστείρωσης αποτελείται από πολλά διαφορετικά στάδια. Η Tecno-Gaz έχει υιοθετήσει ιδέες και συσκευές αιχμής τεχνολογίας σε κάθε βήμα.

Κενό: αυτό είναι το πρώτο βήμα του κύκλου και είναι απαραίτητο για τη σωστή αποστείρωση. Παρέχουμε εξαιρετικό αποτέλεσμα χρησιμοποιώντας μια αντλία πολύ υψηλής ποιότητας που καθιστά δυνατή την αφαίρεση των θυλάκων αέρα και σε κοίλα και πορώδη σώματα.
Προθέρμανση: αυτό είναι το βήμα όπου ρυθμίζονται οι παράμετροι του κύκλου αποστείρωσης, θερμοκρασία και πίεση. Χρησιμοποιούμε σύστημα προθέρμανσης με θερμαντικό στοιχείο προσαρμοσμένης σχεδίασης που έχει σχεδιαστεί για να μειώνει τη διάρκεια αυτού του βήματος.
Χρόνος έκθεσης: κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης εξαλείφονται όλοι οι μικροοργανισμοί. Η πίεση, η θερμοκρασία και ο χρόνος πρέπει να παρακολουθούνται τέλεια. Μπορούμε να βασιστούμε σε ένα σύστημα διπλού καθετήρα, ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή που ελέγχεται από P.I.D.
Ξήρανση: αυτό είναι το τελευταίο, σημαντικό βήμα στον κύκλο αποστείρωσης. Το τέλειο στέγνωμα διασφαλίζει ότι τα όργανα διατηρούν τη στειρότητά τους. Η Tecno-Gaz υιοθετεί ένα σύστημα συνδυασμού κενού + θερμότητας που εξασφαλίζει τέλειο στέγνωμα αποστειρωμένων υλικών, τόσο ανοιχτών όσο και σφραγισμένων στις σακούλες.

Η σημασία του κενού

Γιατί κενό;
Αφού γεμίσει πλήρως το αυτόκλειστο και κλείσει η πόρτα, θα πιαστεί λίγος αέρας μέσα στο αυτόκλειστο. Αυτός ο αέρας, λόγω της φυσικής του ελαστικότητας είναι εντελώς διαφορετικός από τον ατμό που παράγεται από τον κύκλο και δεν ενσωματώνεται μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι οι «φυσαλίδες αέρα» ή οι «τσέπες» θα παραμείνουν «κρύες» (δηλαδή η θερμοκρασία τους δεν θα αλλάξει) και στην πραγματικότητα μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την ασφαλή, σωστή αποστείρωση των επεξεργασμένων υλικών. Είναι σημαντικό να επινοηθεί ένα σύστημα για την αποβολή αυτών των φυσαλίδων αέρα.

Τα συστήματα παραγωγής κενού
Υπάρχουν πολλοί τρόποι παραγωγής κενού σε αυτόκλειστα. Ο πιο προηγμένος τεχνολογικά και ασφαλής τρόπος για να επιτευχθεί σωστή αποστείρωση σε όλα τα υλικά, συμπεριλαμβανομένων των πορωδών και των κοίλων είναι το κλασματικό κενό.

Κλασματικό κενό
Το Europa B Evo και το Europa B Evo 24 είναι όλα εξοπλισμένα με σύστημα fractional vacuum. Αυτό το σύστημα εναλλάσσει τις φάσεις αρνητικής πίεσης (κενού) με φάσεις θετικής πίεσης. Το σύστημα ενεργοποιείται στην αρχή όλων των κύκλων αποστείρωσης. Αυτή η μέθοδος είναι το πιο προηγμένο τεχνολογικά σύστημα παραγωγής κενού και εξασφαλίζει την πλήρη εξάλειψη των θυλάκων αέρα σε όλους τους τύπους υλικών.

Κύκλοι αποστείρωσης

Προκαθορισμένες θερμοκρασίες
Οι προκαθορισμένες θερμοκρασίες που χρησιμοποιούνται στους κύκλους των αυτόκλειστων είναι 134°C και 121°C. Οι κύκλοι 134°C χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποστείρωση στερεών και σιδηρούχων υλικών. Οι κύκλοι 121°C χρησιμοποιούνται συνήθως για την αποστείρωση θερμοπλαστικών και ευαίσθητων υλικών. Στην αποστείρωση των υλικών, ακολουθείτε πάντα τις συστάσεις του κατασκευαστή της συσκευής.

Ευκολία στη χρήση
Η επιλογή και η επιλογή ενός κύκλου αποστείρωσης σε αυτόκλειστα Tecno-Gaz είναι εξαιρετικά απλή και διαισθητική. Ένα από τα κουμπιά καθιστά δυνατή την κύλιση και την προβολή δεδομένων σχετικά με όλους τους κύκλους αποστείρωσης στην οθόνη, επιτρέποντάς σας έτσι να βρείτε τον κύκλο που ταιριάζει καλύτερα στα υλικά σας, τότε θα χρειαστεί μόνο να πατήσετε ένα άλλο κουμπί για να ξεκινήσει αυτόματα ολόκληρος ο κύκλος αποστείρωσης χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Σε περίπτωση οποιουδήποτε σφάλματος ή προειδοποίησης, μια σειρά από μηνύματα και LED θα τραβήξουν την προσοχή σας στο πρόβλημα.

Πλήρως αυτόματοι κύκλοι
Όλοι οι κύκλοι είναι πλήρως αυτόματοι, με τη διαχείριση όλων των βημάτων από την κορυφαία πλακέτα υπολογιστή με έναν ισχυρό μικροεπεξεργαστή. Κάθε βήμα (κενό, προθέρμανση, χρόνος έκθεσης, στέγνωμα) παρακολουθείται, υποβοηθάται και χειρίζεται αυτόματα. Δεν χρειάζεται ανθρώπινη παρέμβαση στη διαχείριση του κύκλου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP