×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

CS 8100 3D Evo by CarestreamDental

Ψηφιακό Πανοραμικό και Ογκομετρικός Τομογράφος 3D

Το νέο Ψηφιακό Πανοραμικό και ογκομετρικός τομογράφος CS 8100 3D από την Carestream ήρθε για να μας εντυπωσίασει. Με έξυπνο σχεδιασμό, μικρό όγκο και τέλεια εικόνα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για το ιατρείο σας.

Είναι σχεδιασμένο για να κάνει την χρήση του πιο εύκολη, το στήσιμο του ασθενή πιο πρακτικό και να σας δίνει την καλύτερη εικόνα της αγοράς.

Το CS 8100 3D δεν κάνει απλά μία σάρωση της κεφαλής του ασθενή. Κατά την διάρκεια περιστροφής της κεφαλής του μηχανήματος γίνεται λήψη 3600 μικροτομών της γνάθου. Το μηχάνημα αυτόματα τοποθετεί της τομές στην σειρά και σας δίνει την καλύτερη δυνατή πανοραμική εικόνα.

Χάρη στον καινοτόμο σχεδιασμό του, η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται χωρίς την χρήση των συνηθισμένων laser αλλά με τρόπο μοναδικό. Ακολουθώντας τα βήματα του 8000 και εδώ η τοποθέτηση του ασθενή γίνεται face-to-face.

Με τη θρυλική ευκολία χρήσης και τις τελευταίες βελτιώσεις, το  CS 8100 3D Evo Edition προσφέρει εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας σε όλα τα πεδία. Αυτή η απλή λύση 4 σε 1 προσφέρει μεγάλη αξία και χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα—ιδανική για γενικούς οδοντίατρους και ενδοδοντολόγους που θέλουν να επωφεληθούν από την απεικόνιση CBCT στο ιατρείο

Οφέλη με μια ματιά

  • Ευέλικτο σύστημα 2D/3D που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας
  • Τρισδιάστατες εικόνες υψηλής ανάλυσης με περιορισμένα τεχνουργήματα και θόρυβο
  • Καθαρές και ευκρινείς πανοραμικές εικόνες ιδανικές για καθημερινές ανάγκες
  • Ο βραβευμένος σχεδιασμός ταιριάζει σε στενούς χώρους
  • Το υπερσύγχρονο λογισμικό 2D/3D επιταχύνει την αναθεώρηση εικόνων
  • Εμπιστεύονται χιλιάδες γενικοί οδοντίατροι και ενδοδοντολόγοι σε όλο τον κόσμο
Dr. David Goteiner, DDS
I used to refer patients out for 3D imaging, but I like the convenience of having the CS 8100 3D right in my office—and so do my patients.

PROVEN 2D/3D VERSATILITY

Το CS 8100 3D συνδυάζει τεχνολογία 2D πανοραμικής και απεικόνισης CBCT με σάρωση τρισδιάστατων μοντέλων για να δημιουργήσει μια ισχυρή μονάδα.

SELECTABLE FIELDS OF VIEW

Επιλέξιμα πεδία από 4 cm x 4 cm έως 8 cm x 9 cm, υποστηρίζουν όλες τις διαγνωστικές σας ανάγκες περιορίζοντας ταυτόχρονα την έκθεση του ασθενούς.

 

FITS YOUR NEEDS AND BUDGET

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καθημερινών εφαρμογών, η μονάδα προσφέρει την καλύτερη αξία για την επένδυσή σας—θέτοντας πραγματικά τη δύναμη της τρισδιάστατης απεικόνισης στην προσιτότητα οποιουδήποτε.

NOISE-FREE, HIGH- RESOLUTION 3D IMAGES

Στα 75 μικρά, το CS 8100 3D προσφέρει εικόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης που είναι ιδανικές για ενδοδοντία. Εν τω μεταξύ, ο αλγόριθμος ANR μειώνει το θόρυβο της εικόνας διατηρώντας παράλληλα τις κλινικές λεπτομέρειες.

PLAN IMPLANTS WITH CONFIDENCE

Συνδυάζοντας ακριβείς εικόνες 3D με διαισθητικό λογισμικό προγραμματισμού εμφυτευμάτων, το CS 8100 3D είναι μια ιδανική λύση για την τοποθέτηση εμφυτευμάτων με σιγουριά.

RAZOR-SHARP PANORAMIC IMAGES

Ο νέος μας αλγόριθμος Tomosharp συνδυάζεται με την πιο πρόσφατη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας για να παρέχει εξαιρετικά ευκρινείς πανοραμικές εικόνες στη στιγμή.

 

 

LOW-DOSE IMAGING

Η λειτουργία χαμηλής δόσης παρέχει τρισδιάστατες εικόνες υψηλής ποιότητας στην ίδια ή χαμηλότερη δόση με μια τυπική πανοραμική εξέταση για ασφαλέστερες εξετάσεις.

ULTRA-COMPACT AND INTUITIVE

Αρκετά συμπαγής ώστε να χωράει σε στενούς χώρους, το CS 8100 3D διαθέτει επίσης την πιο διαισθητική διεπαφή και λογισμικό απεικόνισης.

SMARTER DESIGN

Η έξυπνη τοποθέτηση πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς λέιζερ διευκολύνει τη σωστή τοποθέτηση του ασθενούς και αυξάνει την ακρίβεια.

-Dr. M. Noam Green, DMD
It’s a very quick machine. Positioning the patient to take the scan is extremely easy and straight forward.

Αποκλειστική τεχνολογία Metal Artifact Reduction

Το CS MAR* (Metal Artifact Reduction) μειώνει δραστικά τα μεταλλικά είδωλα που προκαλούνται από οδοντικές αποκαταστάσεις, εμφυτεύματα και σφραγίσματα. Σας επιτρέπει ακόμη και να συγκρίνετε εικόνες δυναμικά με και χωρίς το φίλτρο για να επιβεβαιώσετε τη διάγνωση του ασθενούς σας και να μειώσετε τον κίνδυνο παρερμηνείας.

*Επιπλέον Λειτουργία

Κεφαλομετρικές εικόνες και μετρήσεις σε λίγα δευτερόλεπτα

Το CS 8100SC σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κεφαλομετρικές εξετάσεις υψηλής ποιότητας σχεδόν σε μια στιγμή. Σαρώστε εικόνες σε μόλις 3 δευτερόλεπτα* για να μειώσετε τον κίνδυνο θολώματος κίνησης και να αποκτήσετε πλήρως αυτοματοποιημένες μετρήσεις σε 10 δευτερόλεπτα.

*18 x 24 cm lateral image, Fast Scan mode

 

CS 8100 3D Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CS 8100 3D Evo Ελάχιστες απαιτήσεις χώρου

CS 8100 3D Evo Προδιαγραφές Η/Υ

  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP