×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

CS 9600 by CarestreamDental

5 σε 1 CBCT Scanner υψηλης ευκρίνειας και ποιότητας

Πιο έξυπνος και καλύτερος από ποτέ

Με τη νέα του μονάδα Scan Ceph και άλλες καινοτομίες, το πιο έξυπνο σύστημα CBCT στον κόσμο είναι τώρα ακόμα πιο έξυπνο και πιο ευέλικτο από ποτέ. Το CS 9600 επαναπροσδιορίζει την ποιότητα και τη χρηστικότητα, καθιστώντας το το τέλειο σύστημα απεικόνισης για επαγγελματίες οδοντιάτρους και ειδικούς που θέλουν ένα νέο επίπεδο ακρίβειας.

To CS 9600 είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση στο χώρο τόσο της δισδιάστατης όσο και της τρισδιάστατης απεικόνισης. Εξοπλισμένο με αισθητήρα 4Τ CMOS παραγωγής της CARESTREAM Dental και νέα κεφαλή με διπλή λειτουργία τόσο στα 90kV όσο και στα 120kV είναι ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην αγορά σήμερα.

To CS 9600 έχει προγράμματα με μειωμένη ακτινοβολία και προρεί να σας δόσει 3D ακτινογραφίες με ακτινοβολία όσο μία πανοραμική. Στην πραγματικότητα μια πρόσφατη μελέτη αποδεικνύει ότι ανάλογα με το πεδίο λήψης προσφέρουν μέχρι 80% χαμηλότερη ακτινοβολία από ένα παραδοσιακό πανοραμικό σύστημα.

To CS 9600 βγαίνει σε τρείς διαφορετικές εκδόσεις: 12×10, 16×10, 16×17. Υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης ανα πάσα στιγμή από την μία έκδοση στην άλλη με την αγορά της συγκεκριμένης άδειας.

 

Οφέλη με μια ματιά

  • Επεκτάσιμος σαρωτής 5 σε 1 που έχει σχεδιαστεί για να αναπτύσσεται με την πρακτική σας
  • Οι έξυπνες καινοτομίες οδηγούν στην ακρίβεια σε κάθε εξέταση
  • Η τοποθέτηση με τεχνητή νοημοσύνη βοηθά στην επίτευξη σταθερών αποτελεσμάτων χωρίς κόπο
  • Κρυστάλλινες εικόνες με περιορισμένα τεχνουργήματα και θόρυβο
  • Ευρύτερη γκάμα μεγεθών έντασης με έως και 14 FOV

 

Dr. Beat R. Kurt, DDS
The CS 9600 is the next generation of CBCT systems, featuring perfect, never-before-achieved 2D and 3D imaging quality and the game-changing CS MAR feature.

VERSATILE AND SCALABLE

Ένα σύστημα απεικόνισης πολλαπλών λειτουργιών που συνδυάζει 2D πανοραμική και κεφαλομετρική απεικόνιση, απεικόνιση CBCT, 3D σάρωση προσώπου

MEETS THE NEEDS OF ANY SPECIALTY

Το CS 9600 προσφέρει έως και 14 οπτικά πεδία, που κυμαίνονται από 4 cm x 4 cm έως 16 cm x 17 cm, για την υποστήριξη όλων των διαγνωστικών σας αναγκών — από εξετάσεις ρουτίνας έως εξειδικευμένες.

OPPORTUNITY-CREATING SOFTWARE

Η σουίτα λογισμικού απεικόνισης περιλαμβάνει προαιρετικές ενότητες εμφυτευμάτων, ορθοδοντικής, αποκατάστασης και ανάλυσης αεραγωγών για να σας βοηθήσουν να επωφεληθείτε πλήρως τις  δυνατότητες της ψηφιακής οδοντιατρικής.

-Dr. Giuliano Fragola, DDS
The CS 8200 3D provides the clarity needed to help me determine the best treatment option for my patients. It’s that simple.

AI-powered positioning

Με καινοτομίες όπως το Live Positioning Assistant, τις βιντεοκάμερες και την Τεχνητή Νοημοσύνη (AI), το CS 9600 έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πιο ακριβείς σαρώσεις με την πρώτη προσπάθεια, με σταθερά αποτελέσματα με την πάροδο του χρόνου. Το σύστημα καταγράφει τις παραμέτρους κάθε ασθενούς, καθιστώντας την απεικόνιση παρακολούθησης επαναλαμβανόμενη με ένα μόνο άγγιγμα.

Ενσωματωμένο κάθισμα ασθενούς

Το CS 9600 είναι η μόνη μονάδα με ενσωματωμένο αναδιπλούμενο κάθισμα1 που επιτρέπει στους χρήστες να σαρώνουν άνετα τους ασθενείς σε σταθερή καθιστή θέση ή σε όρθια θέση.

RAZOR-SHARP PANORAMIC

Ο νέος μας αλγόριθμος Tomosharp συνδυάζεται με εντοπισμό θέσης που βασίζεται σε τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει εξαιρετικά ευκρινείς πανοραμικές εικόνες στη στιγμή.

EXCLUSIVE CS MAR

Το (Metal Artifact Reduction) μειώνει δραστικά το θόρυβο από μέταλλα  και σας επιτρέπει να συγκρίνετε εικόνες δυναμικά. Δείτε εώ την λειτουργία MAR                                        

STELLAR TECHNOLOGY

Μειώστε τα τεχνουργήματα σκλήρυνσης της δέσμης και βελτιώστε την αντίθεση χωρίς αύξηση της δόσης χάρη στην κεφαλή των 120 kV . Δείτε την μελέτη

 

CS FACE SCAN

Η καινοτόμος λειτουργία σάρωσης προσώπου δημιουργεί ρεαλιστικές τρισδιάστατες εικόνες προσώπου και τοποθετεί αυτόματα επιφανειακές σαρώσεις σε εικόνες CBCT και τρισδιάστατα μοντέλα.

FULL MOUTH AT 75μm

Οι εικόνες πολύ υψηλής ανάλυσης (έως 75 microns) είναι ιδανικές για ενδοδοντικές ανάγκες. Το CS 9600 παρέχει ακόμη και τη δυνατότητα λήψης σαρώσεων ολόκληρου του στόματος στην υψηλότερη ανάλυση.

LOW-DOSE IMAGING

Μια λειτουργία χαμηλής δόσης είναι διαθέσιμη για εξετάσεις 2D και 3D και παρέχει τρισδιάστατες εικόνες έως και 86% χαμηλότερη δόση από τις πανοραμικές εικόνες 2D.                          

CS 9600 CONFIGURATOR

Διαμορφώστε τη λύση CS 9600 που είναι ιδανική για εσάς.         

ONLINE CONFIGURATOR             

CS 9600 TUTORIAL VIDEOS

Εξερευνήστε τα εκπαιδευτικά μας βίντεο για να ανακαλύψετε πώς λειτουργεί το CS 9600 στην πράξη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ        

Κεφαλομετρικές εικόνες και μετρήσεις σε λίγα δευτερόλεπτα

Το CS 8100SC σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κεφαλομετρικές εξετάσεις υψηλής ποιότητας σχεδόν σε μια στιγμή. Σαρώστε εικόνες σε μόλις 3 δευτερόλεπτα* για να μειώσετε τον κίνδυνο θολώματος κίνησης και να αποκτήσετε πλήρως αυτοματοποιημένες μετρήσεις σε 10 δευτερόλεπτα.

*18 x 24 cm lateral image, Fast Scan mode

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP