Τρόποι πληρωμής

Πώς μπορώ να πληρώσω;

α) Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας:

Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα μπορεί να γίνει μόνο στο κεντρικό κατάστημα Αθηνών

β) Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (αντικαταβολή):

Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για την Αττική και για όλη την Υπόλοιπη Ελλάδα στην περίπτωση που το δέμα δεν ξεπερνάει τα 6kg.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή με κατάθεση στην τράπεζα.

  • Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που θα βρείτε στο παραστατικό σας στο κάτω μέρος της σελίδας και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-7485566  ή στο secretary@dentomedica.gr , αναγράφοντας τον αριθμό παραστατικού και το όνοματεπώνυμόσας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση.

Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, την επαλήθευση της πληρωμής σας τακτοποιούμε λογιστικά το λογαριασμό σας.