Το STERILAIR PRO είναι µια συσκευή αποστείρωσης του αέρα και εγγυάται την εξάλειψη όλων των μικροοργανισμών συµπεριλαµβανοµένων και των σπόρων.

Η λειτουργία της είναι συνεχής µε την παρουσία ανθρώπων στο χώρο του χειρουργείου, εξασφαλίζοντας την µέγιστη προστασία του χώρου.

Το STERILAIR PRO είναι απλό, αθόρυβο και εργονομικό.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Η λειτουργία του βασίζεται σε ένα σύστημα κλειστού βρόγχου εξαναγκασμένου αερισμού. Ο αέρας που αναρροφάται στο δοχείο  πρώτα περνάει µέσα από ένα φίλτρο μηχανικά τοποθετημένος στο σύστημα εισόδου της συσκευής. Εδώ κατακρατούνται οι πιο μεγάλοι ρύποι κρατώντας καθαρούς τους μικροβιοκτόνους λαμπτήρες.

Στη συνέχεια ο αέρας  αναγκάζεται να περάσει σε άμεση επαφή τις λυχνίες υδραργύρου που χάρη στην εκπομπή UV-C ακτινοβολίας εκτελούν µέγιστη µμικροβιοκτόνο δράση. Ο ειδικά σχεδιασμένος για µέγιστη ανάκλαση της ακτινοβολίας εξασφαλίζει την µέγιστη αποστείρωση του αέρα.

Ο θάλαμος είναι ερμητικά κλειστός και με τέτοιο σχεδιασμό που η ακτινοβολία δεν διαχέεται στον χώρο καθώς είναι επιβλαβής

ΧΡΗΣΗ

Το Sterilair Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματική όσο και για οικιακή χρήση. Καλύπτει επιφάνεια 100τμ και μπορεί να αποτειρώση αέρα 100 κυβικών μέτρων την ώρα. Η λειτουργία που προτείνεται είναι συνεχής 24/7/365. Μετά από 3 ώρες συνεχόμενης λειτουργίας έχουμ 90% καθαρότερο αέρα.

ΜΕΛΕΤΕΣ

Για την αποστείρωση του αέρα με την χρήση UV-C ακτινοβολίας αλλά και των επιφανειών υπάρχουν πολλές μελέτες που το επιβεβαιώνουν. Σύγχρονες μελέτες  συνιστούν την χρήση UV-C ακτινοβολίας για την αποστείρωση και την εξάληψη του COVID-19. Ήδη γίνεται  η χρήση UV-C για την απόστειρωση κλινικών χώρων τόσο στην Κίνα αλλά και στο εξωτερικό. Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε μερικές από αυτές.

Εδώ μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο με όλα τα βακτήρια, σπόρους και ιούς που μπορεί να διαχειριστεί το Sterilair PRO

Καλέστε μας στο 210 7485533 ή συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας.

Send us mail