Οδοντιατρική Έδρα ΧΟ FLEX .6

Οι οδοντιατρικές έδρες XO-CARE είναι ότι καλύτερο μπορεί να επιλέξει ο πιο απαιτητικός οδοντίατρος.

Σχεδιασμένες από το διάσημο σχεδιαστή Jacob Jensen. Με γνώμονα την εργονομία, την υγιεινή και τον άψογο σχεδιασμό οι έδρες της XO είναι απλά ακαταμάχητες. Με πάνω κοπτικά καλώδια, με σύστημα απολύμανσης κοπτικών και χειρουργικών αναρροφήσεων, με δυνατότητα προσαρμογής χειρουργικού μοτέρ επί της έδρας, ηλεκτροτόμου και υπερήχων της GOOF η έδρες της XO καλύπτουν τις ανάγκη του γενικού οδοντιάτρου αλλά και του εξειδικευμένου.

Με δυνατότητα ρυθμίσεις στροφών, ροπής το μόνο που χρειάζεστε για την ενδοδοντική θεραπεία είναι το ΜΧ μοτέρ της Bien Air. Με σύστημα αντλίας για εξωτερικό ορό στα κοπτικά και πολλές άλλες δυνατότητες το XO απλά θα σας μαγέψει.

Με το σύστημα Smart Link μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε ρύθμιση θέλουμε στα κοπτικά, προγράμματα για ενδοδοντία, εμφυτεύματα, χειρουργική και πολλές ακόμη ψηφιακές δυνατότητες

Όταν η φαντασία συναντά την τεχνολογία … ΧΟ 4!!!

Το ακτινογραφικό σύστημα CS2100 χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να μεγιστοποιήσει την ωφέλιμη ακτινοβολία και να μειώσει τα επίπεδα της δευτερογενούς. Παρέχοντας μέχρι 25% λιγότερη ακτινοβολία σε σχέση με ένα κοινό ακτινογραφικό, συμβάλλει στην εξασφάλιση της ασφάλειας των ασθενών και του προσωπικού.