Οδοντιατρική Έδρα Diplomat Model Pro

Η Οδοντιατρική Έδρα Diplomat Model Pro είναι το νέο μοντέλο της Diplomat Dental. Mοντέρνα εμφάνιση από βραβευμένους σχεδιαστές. Ελκυστικά, περισσότερα από 50 σετ χρωμάτων για να διαλέξετε. Συμπαγής διάσταση που ταιριάζει εύκολα σε μικρούς χώρους οδοντιατρείων. Η UV προστασία και τα ανθεκτικά υλικά σε συνδυασμό με την έξυπνη τεχνολογία του θα εμπλουτίσουν την καθημερινή σας επαγγελματική ζωή για πολλά ακόμη χρόνια.

Δείτε πώς η οδοντιατρική σας γίνεται από συνηθισμένη σε εξαιρετική.

Here’s how your dentistry turns from ordinary to extraordinary.

Εργονομικός σχεδιασμός για βέλτιστη τοποθέτηση ασθενούς.

Το Model Pro εμπνέει με απίστευτα προηγμένα εργονομικά χαρακτηριστικά

Το Model Pro εμπνέει με εξαιρετικά προηγμένα εργονομικά χαρακτηριστικά. Η συγχρονισμένη κίνηση της καρέκλας του καθίσματος και της πλάτης του καθίσματος, για παράδειγμα, επιτρέπει στον ασθενή να αισθάνεται χαλαρός καθ ‘όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Εξασφαλίζει επίσης βέλτιστες θέσεις εργασίας. Η ταμπλέτα οδοντιάτρου και βοηθού, συμπεριλαμβανομένων των δίσκων, είναι πάντα στη σωστή θέση για να φτάσει σε οποιοδήποτε όργανο για μια άνετη εργασιακή εμπειρία. 3-D-προσκέφαλο με χειροκίνητη ή πνευματική ρύθμιση, αρθρωτά και πτυσσόμενα μπράτσα, πολυλειτουργικό, προγραμματιζόμενο ποδοδιακόπτη: Καλώς ορίσατε στον εργονομικό κόσμο του Diplomat Dental.

Η μετατρεψιμότητα είναι το επώνυμο του Model PRO.

Μπορείτε να μετατρέψετε από αριστερά προς τα δεξιά σε λίγα δευτερόλεπτα. Εύκολο, γρήγορο, χωρίς εργαλεία ή πρόσθετα ανταλλακτικά. Κατάλληλο για δεξιόχειρα  και αριστερόχειρα οδοντίατρο.

Ξεπεράστε τις προσδοκίες σας. Επειδή μια απλή ροή εργασίας έχει πάντα σημασία.

Ο βοηθητικός βραχίονας διατίθεται σε μια απλή ή παντογραφική έκδοση, με πέντε ή ακόμη και έξι όργανα. Ο εύκαμπτος βραχίονας του Model PRO θα είναι πάντα στο σωστό μέρος για εσάς ή τον βοηθό σας. Ο βραχίονας μπορεί να είναι εξοπλισμένος με βασικούς ελεγκτές για την πλήρωση του κυπέλλου και το ξέβγαλμα του μπολ, ή ακόμα και με πλήρη πίνακα ελέγχου με όλα τα απαραίτητα χειριστήρια για έναν βοηθό για την απλοποίηση της εργασίας του οδοντιάτρου.

Η παντογραφική έκδοση είναι κατάλληλη τόσο για χειρισμούς με δύο χέρια όσο και για “τέσσερα χέρια” και επιτρέπει τη βέλτιστη τοποθέτηση σωλήνων αναρρόφησης ή οργάνων κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε διαδικασίας. Εκτός από τους σωλήνες αναρρόφησης, υπάρχει η δυνατότητα σύριγγας, συσκευής φωτοπολυμερισμού ή ενδοστοματικής κάμερας για τοποθέτηση στο βραχίονα του βοηθού.

Modern Master Piece.

Συμμετρικός σχεδιασμός, προηγμένα και πρακτικά χαρακτηριστικά.

Για την άνεση και την αποτελεσματική θεραπεία των ασθενών, η μονάδα Model Pro περιλαμβάνει κινητό μπολ με βέλτιστη περιστροφή εντός 120 μοιρών προς τον ασθενή και προς τα έξω. Η περιστροφή του μπολ, η πλήρωση του κυπέλλου και το ξέβγαλμα του μπολ μπορούν εύκολα να ελεγχθούν μέσω της διασύνδεσης tablet. Επιπλέον, η θήκη του κυπέλλου μπορεί να περιλαμβάνει 2 αισθητήρες, οι οποίοι υποδεικνύουν την παρουσία του κυπέλλου και τη στάθμη του νερού. Το σύστημα φιάλης νερού σε μέγεθος 1,3L αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε μονάδας ως στάνταρ. Ο κεντρικός διακόπτης παροχής νερού μπορεί επίσης να εγκατασταθεί κατόπιν αιτήματος. Το αφαιρούμενο μπολ με λεία επιφάνεια είναι εύκολο να καθαριστεί και να απολυμανθεί.

So ergonomic, so practical.
So Pro.

Βελτιώστε την ταμπλετα του οδοντιάτρου. Με σύστημα κοπτικών άνω ή κάτω.

Διαθέσιμο στην έκδοση με 5 ή και 6 όργαων, ο ομαλός και πρακτικός σχεδιασμός της ταμπλέτας κοτπικών διασφαλίζει διαισθητική εργασία και όλα τα κοπτικά στην σωστή θέση. Δεν έχει σημασία αν επιλέξετε παράδοση άνω ή κάτω κοπτικών.

100% άνεση. 0% Συμβιβασμός

Μειώστε το άγχος των ασθενών με έναν εντελώς νέο κόσμο άνεσης.

Χάρη στον εργονομικό και πολυτελή σχεδιασμό του Model PRO, οι ασθενείς αισθάνονται αμέσως χαλαροί κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε θεραπείας. Η υψηλότερη ποιότητα ταπετσαρίας που διατίθεται σε απρόσκοπτη ή ραμμένη έκδοση με επένδυση αφρού μνήμης παρέχει ατελείωτη άνεση σε κάθε ασθενή.

Απλοποιήστε την καθημερινή σας ρουτίνα.

Βασιστείτε στα καλύτερα και ξεκινήστε τη δουλειά σας. Το προηγμένο μοντέλο μας μπορεί να φιλοξενήσει οποιοδήποτε σύστημα αναρρόφησης θέλετε. Διατίθενται συστήματα DRY όπως Cattani, Durr CS1 ή amalgam διαχωριστικά Metasys MST1 ή Durr CAS1.

Μπορούν επίσης να εγκατασταθούν συστήματα WET κατασκευασμένα από βαλβίδες Durr.
Οι σωλήνες αναρρόφησης έχουν ενσωματώσει ένα σύστημα ενεργοποίησης βαλβίδας διπλής επιλογής, οπότε το μόνο που χρησιμοποιείτε είναι ενεργό. Το σύστημα ελέγχου των λοιμώξεων είναι πλήρως ενσωματωμένο, ώστε οι εύκαμπτοι σωλήνες αναρρόφησης να ξεπλένονται μετά από κάθε ασθενή για να ετοιμαστεί για τον επόμενο σε λίγες στιγμές.

Spotlight on. Shadows off.

Φωτίστε τον χώρο εργασίας σας από κάθε άποψη.

Διαχειριστείτε το φως LED θεραπείας από τρεις διαφορετικές θέσεις της οδοντιατρικής μονάδας (οδοντίατρος, βοηθός ή ποδοδιακόπτη) ή μέσω αισθητήρα για υψηλότερη υγιεινή και εργονομία. Ο σκιαλυτικός προβολέας  χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικό φυσικό φως της ημέρας και τη μέγιστη ένταση 30.000 lux – για να προστατεύει τα μάτια σας καθ ‘όλη τη διάρκεια της ημέρας και οποιεσδήποτε θεραπείες.

Ο νέος καλύτερος φίλος σου.

Ο πολυλειτουργικός μας ποδοδιακόπτης είναι ο καλύτερος φίλος σας. Διαισθητικός έλεγχος όλων των σημαντικών και προηγμένων λειτουργιών, έτοιμο για χρήση τη στιγμή που τα χέρια σας είναι απασχολημένα.

Η κίνηση δεξιού / αριστερού εξασφαλίζει εργονομική εργασία καθ ‘όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Όλες οι ρυθμίσεις, όπως κοπτικό με ή χωρίς νερό ψύξης, κίνηση καρέκλας και κουμπιά για επιπλέον χαρακτηριστικά, μπορούν να προγραμματιστούν απλώς από τον χρήστη μέσω διεπαφής tablet. Διατίθεται σε τυπική με καλώδιο ή ασύρματη έκδοση – για δάπεδο χωρίς καλώδια και πολύ μεγαλύτερη ελευθερία δράσης γύρω από τη μονάδα.