Πλάκες φωσφόρου CS 7600

Με την πλήρως αυτοματοποιημένη και ασφαλή ροή της εργασίας το σύστημα CS 7600 σας παρέχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μία εξαιρετική ακτινογραφία εύκολα και γρήγορα, συνδυάζοντας ταχύτητα και ποιότητα. Με την αποκλειστική τεχνολογία Scan’n’Go. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί για χρήση από πολλαπλούς ασθενείς και χρήστες ταυτόχρονα, ώστε να είναι πάντα διαθέσιμη χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε την ολοκλήρωση και την αποστολή της κάθε εικόνας στο τερματικό. Και δεδομένου ότι το σύστημα με πλάκες φωσφόρου CS 7600 είναι τόσο εύκολο στη χρήση όπως το φιλμ, ενσωματώνεται εύκολα στην κλινική σας. Αυτό το καθιστά μία οικονομική και αποδοτική λύση για κάθε οδοντιατρική κλινική.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Το CS 7600 παρέχει σταθερά υψηλής ποιότητας ενδοστοματικές ακτινογραφίες γρήγορα και εύκολα. Σας δίνει πρόσβαση στην εικόνα σε μόλις 5″ ή να σαρώσετε και να εμφανίσετε μία ολική στόματος (FMS) μόνο μέσα λίγα λεπτά.

Υπέρτατη ροή εργασίας

Με το αποκλειστικό σύστημα Scan’n’Go, το CS 7600 είναι το πρώτο σύστημα απεικόνισης με πλάκες φωσφόρου στην αγορά που σας προσφέρει μία αυτοματοποιημένη ροή των ακτινογραφιών προς το κάθε τερματικό αυτόματα. Όντας ειδικά σχεδιασμένο για συνεχή χρήση από πολλούς ιατρούς και πολλές τερματικές θέσεις εργασίας, το σύστημα εντοπίζει ηλεκτρονικά την κάθε πλάκα πριν από την εξέταση και στη συνέχεια δρομολογεί τη σαρωμένη εικόνα στον αντίστοιχο υπολογιστή.

Ενσωματωμένη μνήμη

Χάρη στην ενσωματωμένη μνήμη της συσκευής, μπορείτε να συνεχίσετε την σάρωση των ακτινογραφιών σας ακόμη και εάν για κάποιο λόγο διακοπεί η λειτουργία του δικτύου σας.

Λειτουργία όμοια με το φιλμ

Απλό στη χρήσης, το σύστημα απαιτεί ελάχιστη εκπαίδευση μίας και η εργασία είναι όμοια με αυτή του φιλμ, παραβλέποντας όμως την διαδικασία εμφάνισης με τα υγρά. Διατίθενται φιλμ σε πέντε διαστάσεις (sizes 0-4), λεπτά σε πάχος και ανθεκτικά σε κάμψεις.

Ιδανικό για πολυοδοντιατρεία.

Το CS 7600 έχει καινοτόμο και μικρό σχεδιασμό και σας επιτρέπει να το τοποθετήσετε σε όποια θέση θέλετε αρκεί να υπάρχει σύνδεση για το δίκτυο. Η εικόνα μπορεί να μεταφερθεί σε οποιοδήποτε τερματικό, χάρη στην τεχνολογία Scan ‘n’ Go.

Το Scanner μπορεί να είναι κοινόχρηστο μεταξύ πολλών τερματικών.
Εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση.
Ανθεκτικό στη χρήση τόσο η συσκευή όσο και τα πλακίδια.