Χειρολαβή Αερότορ Bien Air Prestige

Κάθε εξέλιξη της σειράς Bora και Prestige ενσαρκώνει την προσέγγιση της Bien-Air με γνώμονα το χρήστη στη μηχανική μικρο-ακρίβειας.

Η εντυπωσιακή συγκεντρωτικότητα των διαμαντιών, η ασφαλής ψύξη του χώρου επεξεργασίας και η σχεδόν τέλεια κατανομή βάρους είναι μόνο τρεις από μια ψηλή λίστα χαρακτηριστικών που βελτιώνουν την απόδοση και την άνεση για να επωφεληθείτε. Με το πιο συμπαγές κεφάλι της Prestige, αυτές οι δυσπρόσιτες περιοχές στο πίσω μέρος του στόματος είναι προσβάσιμες με εκπληκτική ευκολία. Υπερβαίνει τα υψηλά πρότυπα που έχετε ορίσει για εσάς με την αποδεδειγμένη ικανότητα και ποιότητα που αντιπροσωπεύει αυτή η προοδευτική σειρά.

Accu-Chuck™ bur-locking and rotation drive mechanism

Αυτό το αποδεδειγμένο σύστημα ασφάλισης και ακινητοποίησης δονήσεων εγγυάται βέλτιστη σταθερότητα και ακρίβεια, ανεξάρτητα από την ταχύτητα περιστροφής. Συναρμολογημένη με το κουμπί Soft PushTM της Bien-Air, η απελευθέρωση της φρέζας είναι γρήγορη και εύκολη.

Accu-Spray Sep.3 with dualook™ LED illumination

Αυτό το εξαιρετικά ακριβές σύστημα νεφελοποίησης αποτελείται από τρεις χωριστούς ψεκασμούς αέρα και νερού που παρέχουν πλήρη ψύξη στον τόπο επεξεργασίας και στην περιοχή επεξεργασίας. Σε συνδυασμό με το φως LED και δύο διπολικούς οπτικούς υαλοπίνακες διπλής κατεύθυνσης, η εγγύτατη ενδοστοματική ορατότητα εξασφαλίζεται από ευρύτερες γωνίε

Cool Touch™ safety

Βολικά ενσωματωμένο στο κουμπί της κεφαλής, αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία αντι-θέρμανσης έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την κεφαλή του οργάνου σε ασφαλή θερμοκρασία, μειώνοντας σημαντικά τα τραύματα του καυστήρα του ασθενούς.

Sealed Head™ contamination control

Σε συνδυασμό με μια βαλβίδα αντεπιστροφής, αυτός ο ανθεκτικός στη φθορά μηχανισμός εμποδίζει τα στοματικά υγρά και άλλους οργανισμούς να διεισδύσουν στην κεφαλή του οργάνου, στις γραμμές νερού και στη μονάδα επεξεργασίας. Έτσι αποφεύγεται ο κίνδυνος διασταυρούμενης μόλυνσης των ασθενών και παρατείνεται σημαντικά η διάρκεια ζωής των τριβέων.

Custom-designed ceramic ball bearings

Αυτά τα κεραμικά σφαιρικά ρουλεμάν Bien-Air, ανθεκτικά στη φθορά, δίνουν την παρατεταμένη διάρκεια ζωής στη χειρολαβή και συμβάλλουν στη μείωση των επιπέδων ακουστικού θορύβου.

Free move

Ελεύθερη κίνηση για βέλτιστη άνεση εργασίας. Χάρη στην ελαφριά περιστρεφόμενη σύνδεση Unifix με γρήγορη σύνδεση και μια εύκολη στη χρήση ασφαλή απελευθέρωση, ο συνδυασμός στροβίλων / σωλήνων Bien-Air θα αποδειχθεί μια ευχάριστη δουλειά για μένα, μέρα και μέρα.

Prestige LED Prestige LK Prestige L
Power (W) 12 12 12
Spray outlet 2 x 3 separate 2 x 3 separate 2 x 3 separate
Noise level (dBa) 59 59 59
Head diameter (mm) 10.6 10.6 10.6
Head size (mm) 13.3 (21.8 mm with bur 19 mm) 13.3 (21.8 mm with bur 19 mm) 13.3 (21.8 mm with bur 19 mm)
Rotation speed (rpm) 320’000 330’000 320’000
Light LED LED Bulb
Light intensity (klux) Approx. 17 Approx. 17 Approx. 10
Ceramic ball bearings Yes Yes Yes
Weight (g) 71 68 73
Coupling Unifix Multiflex® LED Unifix
Warranty 2 to 3 years 1 2 to 3 years 1 2 to 3 years 1
Reference Prestige LED 1600641-001 Prestige LK 1600734-001 Prestige L 1600380-001