Χειρολαβή Αερότορ Bien Air Tornado

Η πιο ισχυρή χειρολαβή αερότορ  του κόσμου

Η ισχύς είναι έλεγχος. Η εμπιστοσύνη να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση. Κάθε πτυχή της Tornado κάνει μια σαφή και πειστική δήλωση της ηγετικής της θέσης. Εξοπλισμένη με τεχνολογία SteadyTorque ™, αυτή η χειρολαβή αεροτορ παρέχει εξαιρετική ισχύ ισχύος 30 watts – μια υπεροχή που είναι δύσκολο να συγκριθεί και δύσκολο να αντισταθεί.

Απολαύστε ταχύτερες οδοντιατρικές διαδικασίες και επεκτείνετε την αποτελεσματικότητα .

Η Ησυχία είναι Άνεση.

Η ικανοποίηση της ήσυχης αποτελεσματικότητας. Το χαμηλότερο επίπεδο θορύβου στην αγορά σήμερα, η ένταση του ντεσιμπέλ του Tornado ισούται με εκείνη ενός ειρηνικού ρεύματος των Άλπεων, χάρη στις ιδιότητες μείωσης του θορύβου δύο καινοτόμων χαρακτηριστικών – του συστήματος ψεκασμού Accu-Spray Quattro Mix ™ και των κραδασμών Accu-Chuck PreciPlus ™ -αντιπροσωπεύει τον μηχανισμό διατήρησης του φλοιού.

Αυτός ο μαλακός, σχεδόν καθησυχαστικός ήχος έχει σκοπό να βοηθήσει ακόμα και τους πιο αγχωμένους ασθενείς σας να αισθάνονται άνετα, προστατεύοντας παράλληλα και διατηρώντας την ακοή σας.

SteadyTorque™ high power generator.

Η αριστοτεχνική σχεδίαση του ακριβούς σχήματος και της διαμόρφωσης του ρότορα, σε συνδυασμό με τη βέλτιστη κατανομή της πίεσης αέρα και τη ροή των καυσαερίων, εγγυώνται στο Tornado μια ασύγκριτη απόδοση ισχύος 30 watt. Για να συμβάλλει στην άψογη εμπειρία του χρήστη, η κεφαλή του στροβίλου είναι εργονομικά συμπαγής και η στάθμη θορύβου σε χαμηλό επίπεδο όλων των 55 ημερών.

Αυτή η αποκλειστική τεχνολογία συμπληρώνεται με ειδικά σχεδιασμένα κεραμικά ρουλεμάν, ικανά να χειρίζονται την υψηλότερη ταχύτητα και τα βαρύτερα φορτία, εξασφαλίζοντας την ανώτερη ανθεκτικότητα και ανθεκτικότητα του Tornado.

Accu-Chuck™ bur-locking and rotation drive mechanism

Αυτό το αποδεδειγμένο σύστημα ασφάλισης και ακινητοποίησης δονήσεων εγγυάται βέλτιστη σταθερότητα και ακρίβεια, ανεξάρτητα από την ταχύτητα περιστροφής. Συναρμολογημένη με το κουμπί Soft PushTM της Bien-Air, η απελευθέρωση της φρέζας είναι γρήγορη και εύκολη.

Accu-Spray Quattro Mix™ with LED illumination

Αυτό το εξαιρετικά ακριβές σύστημα νεφελοποίησης αποτελείται από τρεις χωριστούς ψεκασμούς αέρα και νερού που παρέχουν πλήρη ψύξη στον τόπο επεξεργασίας και στην περιοχή επεξεργασίας. Σε συνδυασμό με το φως LED και δύο διπολικούς οπτικούς υαλοπίνακες διπλής κατεύθυνσης, η εγγύτατη ενδοστοματική ορατότητα εξασφαλίζεται από ευρύτερες γωνίε

Cool Touch™ safety

Βολικά ενσωματωμένο στο κουμπί της κεφαλής, αυτή η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία αντι-θέρμανσης έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί την κεφαλή του οργάνου σε ασφαλή θερμοκρασία, μειώνοντας σημαντικά τα τραύματα του καυστήρα του ασθενούς.

Accu-Chuck PreciPlus™ bur-locking and rotation drive mechanism

Αυτή η επαναστατική τεχνολογία εξασφαλίζει μια σταθερή σύσφιξη του φλοιού, εξαλείφοντας όλους τους κραδασμούς και παρέχοντας στην TORNADO απαράμιλλη σταθερότητα και άνεση για την πιο ακριβή οδοντιατρική εργασία. Αντίστροφα, το bur-release είναι γρήγορο και ασφαλές, χάρη στο μοναδικό σύστημα Soft Push ™ της Bien-Air.

Free move

Ελεύθερη κίνηση για βέλτιστη άνεση εργασίας. Χάρη στην ελαφριά περιστρεφόμενη σύνδεση Unifix με γρήγορη σύνδεση και μια εύκολη στη χρήση ασφαλή απελευθέρωση, ο συνδυασμός στροβίλων / σωλήνων Bien-Air θα αποδειχθεί μια ευχάριστη δουλειά για μένα, μέρα και μέρα.

Tornado LED Tornado LK
Power (W) 27 30
Spray outlet 4 asymmetrical mixed 4 asymmetrical mixed
Noise level (dBa) 55 55
Head diameter (mm) 12,2 12,2
Head size (mm) 13.0 (21.5 mm with bur 19 mm) 13.0 (21.5 mm with bur 19 mm)
Rotation speed (rpm) 410’000 410’000
Light LED LED
Light intensity (klux) Approx. 20 Approx. 20
Ceramic ball bearings Yes Yes
Weight (g) 59 58
Coupling Unifix Multiflex®
Warranty 2 to 3 years 1 2 to 3 years 1
Reference Tornado LED 1600908-001 Tornado LK 1600907-001