i Chiripro

Το μοναδικό και επαναστατικό iChiropro είναι ο τέλειος συνεργάτης για τις επεμβάσεις εμφύτευσης και οδοντικής χειρουργικής.

Ελεγχόμενο από μια εφαρμογή iPad, αυτό το καινοτόμο σύστημα σας υποστηρίζει σε κάθε βήμα των διαδικασιών σας. Απλά επιλέξτε την προ-προγραμματισμένη λειτουργία της επιλογής σας και το iChiropro θα σας δώσει οδηγίες και καθοδήγηση.

Για τη βέλτιστη ανάλυση και διαχείριση αρχείων ασθενούς, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εισαγωγή δεδομένων από το λογισμικό coDiagnostiXTM και μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε και να εξάγετε τις αναφορές λειτουργίας σας με ένα μόνο κλικ.

Απλότητα, άνεση και νεωτερικότητα: ανακαλύψτε μια νέα φιλοσοφία εργασίας!
Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Δέσμευση να σας προσφέρει το καλύτερο, η Bien-Air παρέχει τακτικές ενημερώσεις για την εφαρμογή iChiropro. Αυτές οι αναβαθμίσεις είναι δωρεάν και έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την καθημερινή εργασία σας.

Τι νέα?

Για βελτιωμένη ευκολία χρήσης και αυξημένη ασφάλεια, οι πληροφορίες σχετικά με την οστική πυκνότητα του ασθενούς σας μπορούν πλέον να επεξεργαστούν οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας. Οι ρυθμίσεις ταχύτητας και ροπής ρυθμίζονται αμέσως, διασφαλίζοντας ότι η διαδικασία προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασθενούς.

Για να μπορέσετε να δημιουργήσετε πλήρη αρχεία ασθενών, μπορείτε τώρα να αναφέρετε την ύπαρξη παραγόντων κινδύνου (π.χ. κάπνισμα, οστεοπόρωση). Μια λεπτομερής αναφορά λειτουργίας που περιέχει βασικούς δείκτες όπως το ISQ, η πυκνότητα οστού που είναι ειδική για το σημείο εμφύτευσης και η δύναμη που χρησιμοποιείται για την τοποθέτηση του εμφυτεύματος είναι επίσης διαθέσιμη για κάθε εργασία.

Προγράμματα και Δυναότητες

Οι ρυθμίσεις για τα κύρια συστήματα εμφύτευσης ενσωματώνονται σε μια βιβλιοθήκη που ενημερώνεται συνεχώς. Μπορεί να οργανωθεί σε αγαπημένα.
Οι παράμετροι μπορούν να αλλάξουν σε οποιοδήποτε σημείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Τα προγράμματα μπορούν να ρυθμίζονται αυτόματα ανάλογα με την πυκνότητα των οστών. Διαχείριση πολλαπλών χρηστών με καταγραφή των αντίστοιχων ρυθμίσεων.

Εύκολη ροή εργασίας

Ο χειρισμός μειώνεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας καθώς οι διάφορες παράμετροι για κάθε ακολουθία λειτουργίας μπορούν να οριστούν εκ των προτέρων. Γρήγορη και εύκολη εισαγωγή δεδομένων σχεδιασμού από το λογισμικό coDiagnostiX ™.
Οι πληροφορίες σχετικά με τα εμφυτεύματα καταγράφονται με ασφάλεια και αυτόματα από τον σαρωτή γραμμωτού κώδικα, εξασφαλίζοντας πλήρη ιχνηλασιμότητα.

Αναλυτικές Οδηγίες για τους τρυπανισμούς

Μια περιοχή πλοήγησης επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ανά πάσα στιγμή, διευκολύνοντας την προετοιμασία των παρεμβάσεων. Αυτές περιλαμβάνουν φωτογραφίες και πληροφορίες για τη χειρουργική επέμβαση όπως η διάμετρος και η θέση του μανικιού, η λαβή και το μήκος. Ένα αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζει θέσεις οργάνων στη χειρουργική κασέτα εξασφαλίζει την ταχύτερη επιλογή εργαλείων.

Η αναφορά σχεδιασμού coDiagnostiX ™ μπορεί να προβληθεί ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Πολλαπλά Συστήματα Εμφυτευμάτων

Μπορούν να τοποθετηθούν ταυτόχρονα μέχρι οκτώ εμφυτεύματα. Το ίδιο διαδικαστικό βήμα μπορεί να γίνει με όλα τα εμφυτεύματα με τη σειρά του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μειωμένο χειρισμό εργαλείων και ρυθμίσεων κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, εξασφαλίζοντας αυξημένη αποτελεσματικότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεντάλ για να αλλάξετε από το ένα εμφύτευμα στο επόμενο, χωρίς να χρειαστεί να αγγίξετε την οθόνη iPad καθ ‘όλη τη διαδικασία.

Πλήρη Αναφορά

Όλα τα δεδομένα που αφορούν έναν ασθενή μπορούν να αποθηκευτούν στο iPad σε ένα εξατομικευμένο αρχείο. Τα δεδομένα σχετικά με τις διαδικασίες ενσωματώνονται αυτόματα στο αρχείο κατά τη διάρκεια της διαδικασίας.

Ιστορικό Ασθενή

Οι πληροφορίες σχετικά με τα εμφυτεύματα, εξασφαλίζοντας την ανιχνευσιμότητα, μπορούν επίσης να προσπελαστούν γρήγορα. Το περιεχόμενο του αρχείου μπορεί εύκολα να εξαχθεί σε άλλες περιφερειακές συσκευές ή σε πλατφόρμες αποθήκευσης σε απευθείας σύνδεση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ
MX-i LED Micromotor

Υψηλή ροπή για απαράμιλλη άνεση εργασίας, τόσο σε υψηλές όσο και σε χαμηλές ταχύτητες. Με κεραμικά ρουλεμάν για εξαιρετική διάρκεια ζωής και αξιοπιστία.

CA 20:1 L Micro-Series

Εφαρμόζεται στο εσωτερικό σύστημα ορού του φυσικοαποσβεστήρα για ομαλή και καλύτερη απόδοση και βελτιωμένη διάρκεια ζωής. Εξοπλισμένο με εξαιρετικά μικρό κεφάλι και διπλό σύστημα LED για ομοιόμορφο φωτισμό ανεξάρτητα από την ταχύτητα περιστροφής.

PM 1:2 Straight Handpiece

Σχεδιασμένη για να αντέχει τις καταπονήσεις που προκαλούνται από την επαναλαμβανόμενη πλευρική πίεση. Με ένα νέο προστατευτικό κάλυμμα για να εμποδίσετε το φυσιολογικό υγρό να επιστρέψει στον φυσιοθεραπευτή – για άψογη υγιεινή.

Multifunctional Foot Pedal

Για να καθορίσετε την ταχύτητα και την περιστροφή του μικροκινητήρα, αλλάξτε την περισταλτική αντλία και ελέγξτε τις ακολουθίες λειτουργίας.

Disposable Irrigation Lines

Η Bien-Air έχει σχεδιάσει μια πατενταρισμένη περισταλτική αντλία.Τα σωληνάκια ορού μίας χρήσης διαθέτουν ενσωματωμένο στήριγμα εισαγωγής που εξασφαλίζει απλοποιημένο χειρισμό και τέλεια υγιεινή.

iPad Screen

Το iChiropro είναι συμβατό με τα Apple iPad Air και iPad Air 2. Η ευχαρίστηση, η απόδοση και η ευκολία στη χρήση είναι εγγυημένα, χρησιμοποιώντας το πιο δημοφιλές tablet στον πλανήτη.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΚΕΤΟ
iChiropro Chiropro L Chiropro 3rd Gen
Control Knob (sterilisable)
Implant placement
Built-in surgical procedures
Surgical protocols >300 8
Guided surgery protocols
Digital workflow (import data from planning software CodiagnostiXTM)
Exportable surgical report
Max. Torque at the rotary instrument in implant mode 70 Ncm 55 Ncm 70 Ncm
Dimensions L x W x H 242mm x 244mm x 102mm 309mm x 220mm x 123mm 240mm x 240mm x 102mm
Weight 2,8 Kg 2,7 Kg 2,2 Kg
Device warranty 2 to 3 years 1 2 years 2 to 3 years 1
MX-i specifications MX-i LED 1600755-001
Self-ventilated
MX-i LED 1600755-001
Self-ventilated
MX-i LED 1601008-001
Non self-ventilated
Micromotor Dimensions ø x L 23 x 91mm 23 x 91mm 23 x 83mm
Micromotor Weight 115g 115g 110g
Reference iChiropro set with Micro-Series
CA 20:1 L
1700440-001

iChiropro set without Micro-Series
CA 20:1 L 1700439-001

Chiropro L set with CA 20:1 L
1700307-001

Chiropro L set without CA
1700298-001

Chiropro 3rd Gen set without CA
1700708-001

Chiropro 3rd Gen set with
Micro-Series CA 20:1 L