Το DA370 ( με πάνω καλώδια) αλλά και το DA380 (με κάτω καλώδια) παρέχουν εξαιρετική άνεση τόσο σε εσάς όσο και στον ασθενή σας είτε αυτός βρίσκεται εκεί για ένα απλό οδοντιατρικό έλεγχο είτε για μία περίπλοκη οδοντιατρική θεραπεία. Συνδυάζοντας εκλεπτυσμένο και εργονομικό σχεδιασμό, το DA370/DA380 αποτελούν την ιδανική λύση για ένα σύγχρονο οδοντιατρείο.

Εξαιρετική Εργονομία

Με γνώμονα την άνεση τόσο του ιατρού όσο και του ασθενή, η έδρα παρέχει επιπλέον χώρο για τον ασθενή και σε συνδυασμό με την κίνηση “CrandleMove” επιτρέπει την τοποθέτηση του ασθενή σε όποια θέση θέλει ο γιατρό, γιατί μία πραγματικά άνετη θέση εργασίας είναι σημαντική τόσο για τον γιατρό όσο και για τον ασθενή.

Ταμπλέτα κοπτικών

Η οδοντιατρική μονάδα DA370/DA380 είναι τελευταίας τεχνολογίας. Περιλαμβάνει οθόνη αφής, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα ρύθμισης της ποσότητας του νερού και του αέρα, έλεγχο ροπής του ηλεκτρικού μοτέρ και πολλές ακόμη καινοτομίες. Είναι δυνατή η αποθήκευση μέχρι και 10 προγραμμάτων για κάθε γραμμή κοπτικού. Μπορεί να πάρει στην ταμπλέτα ιατρού μέχρι 6 εργαλεία.

Ερεισικέφαλο με τριπλή άρθρωση

Το ερεισικέφαλο είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την τοποθέτηση της κεφαλής του ασθενή σε όποια θέση επιθυμεί ο γιατρός. Χάρη στη «3DBallJoint” σύνδεση μπορεί να επιστραφεί σε πολλές θέσεις , εξασφαλίζοντας καλύτερη άνεση και εργονομία.