Το CS 8100 3D είναι ότι πιο καινοτόμο υπάρχει στον τομέα της ψηφιακής εξωστοματικής απεικόνισης.

Παρόλα τα πλεονεκτήματα της 2D/3D απεικόνισης, έως τώρα η απάντηση  στην προοπτική απόκτησης ογκομετρικού τομογράφου ήταν απλά <<όχι  τώρα>>.

Η αιτία αυτής της άρνησης ήταν η πολυπλοκότητα των μηχανημάτων, η λειτουργίατους και το κόστος .

Η προσμονή για ένα πιο εύκολο και ιδανικό, για καθημερινή χρήση, μηχάνημα  2D/3D σε πιο οικονομική τιμή ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!

Υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για την αγορά ενός μηχανήματος 2D/3D. Όσες περισσότερες ακτινολογικές πληροφορίες έχετε ,τόσο καλύτερη είναι η διάγνωση.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα είναι:

Πραγματική Εικόνα  1:1 : Ο ασθενής σας είναι τρισδιάστατος !! Γιατί να βλέπετε τα δόντια του δισδιάστατα; Με το 3D μπορείτε να δείτε την περιοχή ενδιαφέροντος από όποια οπτική γωνία επιθυμείτε.

Ειδικές Διαγνώσεις :   Οι εξειδικευμένες διαγνώσεις δεν είναι πλέον μόνο για τους ειδικούς. Η 2D/3D  απεικόνιση δίνει την δυνατότητα, τόσο στον ειδικό όσο και στον γενικό οδοντίατρο, για  ασφαλή, σωστή και εύκολη διάγνωση.

Μεγαλύτερες Δυνατότητες : Οι δυνατότητες τις τρισδιάστατης  απεικόνισης δεν περιορίζονται μόνο στην εμφυτευματολογία. Η 3D απεικόνιση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε καθημερινή βάση από την εξαγωγή ενός γομφίου, την ενδοδοντία, την ορθοδοντική έως και το σχεδιασμό ενός περιστατικού.

Καλύτερη Επικοινωνία : Σας επιτρέπει την καλύτερη επικοινωνία με τον ασθενή για την επεξήγηση όλων των οδοντιατρικών πράξεων. Είναι ευκολότερο να αντιληφθούν και να αποδεχθούν την θεραπεία οι ασθενείς που βλέπουν την κλινική τους εικόνα.

Καλύτερη Φροντίδα : Παρέχετε καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες στον ασθενή σας εφόσον για την λήψη πανοραμικης–ογκομετρικής ακτινογραφίας δεν χρειάζεται να επισκεφθεί κάποιο ακτινολογικό κέντρο. Χρειάζεται απλά να εισέλθει το χώρο που είναι το μηχάνημα σας.

Γρήγορη απόσβεση : Με την προσιτή τιμή του CS8100 3D, ο χρόνος απόσβεσης είναι πάρα πολύ μικρός.

Το CS 8100 3D είναι το ιδανικότερο μηχάνημα απεικόνισης 2D & 3D στην αγορά. Το μοναδικό στην αγορά με αισθητήρα CMOS (κατασκευασμένο από την ίδια εταιρεία Carestream Dental) σας παρέχει υψηλής ποιότητας διαγνωστικές εικόνες τόσο πανοραμικές όσο και τρισδιάστατες.

ΕΝΑΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ – ΔΥΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ

Τόσο η πανοραμική όσο και η τρισδιάστατή λήψη γίνεται με τον ίδιο αισθητήρα. Το πεδίο λήψης ορίζεται με μηχανική λειτουργία των collimator και ανάλογα το πρόγραμμα επιλογής ρυθμίζει την δέσμη σε γραμμική ή κωνική.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ 2D ΛΗΨΗ

Η λήψη της πανοραμικής γίνεται με τομοσύνθεση, και αυτόματη επιλογή των καλύτερων τομών . Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, η τοποθέτηση του ασθενή να μην γίνεται με την χρήση των παραδοσιακών laser αλλά με πιο απλό τρόπο. Το εύρος ανοχής λήψης είναι 20% μεγαλύτερο από όλα τα άλλα ψηφιακά πανοραμικά της αγοράς.

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ 3D ΛΗΨΗ

Η επιλογή του σημείου ενδιαφέροντος γίνεται αυτόματα από τον υπολογιστή και το CS 8100 3D κάνει όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Τα πολλά πεδία λήψης και η καλύτερη ανάλυση στον αισθητήρα (75μm)  μπορεί να σας δώσει τρισδιάστατη απεικόνιση τόσο για μονήρης ενδοδοντικές αποκαταστάσεις ή εμφυτεύματα όσο και για όλη την γνάθο .

Τα πεδία λήψης είναι:

  • 4x4cm Παιδιατρική Χρήση
  • 5×5 cm Γενικής Χρήσης
  • 5×5 cm Ενδοδοντική Χρήση
  • 8x5cm Απεικόνιση μίας γνάθου
  • 8x8cm Απεικόνιση άνω και κάτω γνάθου μαζί
  • 8x9cm Απεικόνιση άνω και κάτω γνάθου μαζί

CAD / CAM Δυνατότητα

Η Carestream Dental καινοτομεί ξανά. Η μοναδική εταιρεία που σας δίνει την δυνατότητα να κάνετε λήψη ενός αποτυπώματος και να το μετατρέψετε σε ψηφιακό μοντέλο ανοιχτού τύπου (STL). Μπορείτε να στείλετε κατευθείαν αυτό το ψηφιακό αποτύπωμα στο εργαστήριο σας , να το ανοίξει με το δικό του λογισμικό (3Shape, ExoCad κλπ) και να σας στείλει έτοιμη την προσθετική σας αποκατάσταση.  Επίσης μπορείτε να κρατήσετε τα αποτυπώματα σας ψηφιακά σαν αρχείο ή ακόμη και να τα εισάγετε και σε ορθοδοντικό πρόγραμμα (Maestro3D κλπ)

CS 8100 3D …το μέλλον στην εξωστοματική απεικόνιση είναι εδώ!!!