×

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

1 Υποστήριξη Με Teamviewer Κατεβάστε το Teamviewer Support ΕΔΩ
2 Υποστήριξη Με AnyDesk Κατεβάστε το AnyDesk ΕΔΩ
3Καλέστε μας στο 2107485533

Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, ενημερώστε μας στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση support@dentomedica.gr . Ευχαριστώ!

ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δευτ -Παρ 9:00 - 17:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά

FORGOT YOUR DETAILS?

CS 8200 3D Evo by CarestreamDental

Ψηφιακό Πανοραμικό και Ογκομετρικός Τομογράφος 3D 12X10

Το νέο Ψηφιακό Πανοραμικό και ογκομετρικός τομογράφος CS 8200 3D από την Carestream ήρθε για να μας εντυπωσίασει. Με έξυπνο σχεδιασμό, μικρό όγκο και τέλεια εικόνα, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε για το ιατρείο σας.

Κάντε τη διαφορά σε κάθε διάγνωση

Πιο ισχυρή από ποτέ, αλλά τόσο απλή όσο πάντα, η Neo Edition του CS 8200 3D προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα με απαράμιλλη ευκολία στη χρήση. Διαθέτοντας εκτεταμένο οπτικό πεδίο που είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να επεκτείνουν τις θεραπευτικές τους δυνατότητες, αυτό το σύστημα CBCT τροφοδοτείται από τις κορυφαίες τεχνολογίες απεικόνισης μας και προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε κάθε τρόπο. Οι ασκούμενοι θα δουν τη διαφορά στην ευέλικτη απεικόνιση και θα κάνουν τη διαφορά σε κάθε απόφαση που θα λάβουν.

Οφέλη με μια ματιά

  •  Ευέλικτο σύστημα 2D/3D ιδανικό για την προσφορά περισσότερων υπηρεσιών εντός γραφείου
  • Το ευρύτερο φάσμα οπτικών πεδίων στην κατηγορία του
  • Εξαιρετικές εικόνες 2D/3D χάρη στην τελευταία τεχνολογία premium
  • Τρισδιάστατες εικόνες υψηλής ανάλυσης με περιορισμένα τεχνουργήματα και θόρυβο
  • Η έξυπνη ροή εργασίας και η διαισθητική διεπαφή χρήστη βελτιστοποιούν την απόκτηση εικόνων
  • Λογισμικό τελευταίας τεχνολογίας 2D/3D για εύκολο έλεγχο εικόνων
  • Διατίθεται αποκλειστική υπηρεσία υποστήριξης premium CS UpStream για περισσότερη ησυχία
-Dr Kamal Singh Missan, BDS
The CS 8200 3D has given me the ability to diagnose better, given me more peace of mind and confidence. It makes me a more predictable dentist and I’m able to offer solutions that I couldn’t before.

PROVEN 2D/3D VERSATILITY

Το CS 8200 3D συνδυάζει τεχνολογία 2D πανοραμικής και απεικόνισης CBCT με σάρωση τρισδιάστατων μοντέλων για να δημιουργήσει μια ισχυρή μονάδα.

SELECTABLE FIELDS OF VIEW

Εννέα επιλέξιμα οπτικά πεδία, που κυμαίνονται από 4 cm x 4 cm έως 12 cm x 10 cm, καλύπτουν ουσιαστικά όλες τις διαγνωστικές ανάγκες των οδοντιατρικών και ειδικών ιατρείων.

FITS YOUR NEEDS AND BUDGET

Καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα καθημερινών εφαρμογών, η μονάδα προσφέρει την καλύτερη αξία για την επένδυσή σας—θέτοντας πραγματικά τη δύναμη της τρισδιάστατης απεικόνισης στην προσιτότητα οποιουδήποτε.

INTUITIVE USER INTERFACE

Νέα διεπαφή χρήστη σχεδιασμένη για να διευκολύνει τη ρύθμιση των εξετάσεων. Οι ρυθμίσεις βρίσκονται όλες στην ίδια οθόνη για ταχύτερη ροή εργασίας.

SCOUT IMAGE

Η προσκοπική εικόνα χαμηλής δόσης διευκολύνει τον έλεγχο της περιοχής απεικόνισης πριν από την εξέταση και μειώνει τον κίνδυνο επαναλήψεων.

LOW DOSE IMAGING

Η νέα πανοραμική λειτουργία χαμηλής δόσης μειώνει τη δόση έως και 50%, ενώ παρέχει κρυστάλλινες εικόνες.

 

NOISE-FREE, HIGH-RESOLUTION 3D IMAGES

Στα 75 μικρά, το CS 8200 3D προσφέρει εικόνες εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης που είναι ιδανικές για ενδοδοντικές εφαρμογές. Εν τω μεταξύ, ο αλγόριθμος ANR μειώνει το θόρυβο της εικόνας και διατηρεί τις κλινικές λεπτομέρειες.

RAZOR-SHARP IMAGES

Συνδυάσαμε τον αλγόριθμό μας Tomosharp με την πιο πρόσφατη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας για να παρέχουμε εξαιρετικά ευκρινείς πανοραμικές εικόνες στη στιγμή.

 

 

INTEGRATED DIGITAL SOLUTIONS

Η έξυπνη τοποθέτηση πρόσωπο με πρόσωπο χωρίς λέιζερ διευκολύνει τη σωστή τοποθέτηση του ασθενούς και αυξάνει την ακρίβεια.

-Dr. Giuliano Fragola, DDS
The CS 8200 3D provides the clarity needed to help me determine the best treatment option for my patients. It’s that simple.

Εκτεταμένο οπτικό πεδίο

Το CS 8200 3D διαθέτει εκτεταμένο οπτικό πεδίο που είναι απόλυτα κατάλληλο για σάρωση ολόκληρου του τόξου—συμπεριλαμβανομένων των τρίτων γομφίων—σε μία μόνο σάρωση. Και με την έκδοση Neo, τρία πρόσθετα οπτικά πεδία είναι διαθέσιμα για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία που προσαρμόζεται σε όλες τις κλινικές σας ανάγκες.

*Επιπλέον Λειτουργία

Κεφαλομετρικές εικόνες και μετρήσεις σε λίγα δευτερόλεπτα

Το CS 8100SC σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε κεφαλομετρικές εξετάσεις υψηλής ποιότητας σχεδόν σε μια στιγμή. Σαρώστε εικόνες σε μόλις 3 δευτερόλεπτα* για να μειώσετε τον κίνδυνο θολώματος κίνησης και να αποκτήσετε πλήρως αυτοματοποιημένες μετρήσεις σε 10 δευτερόλεπτα.

*18 x 24 cm lateral image, Fast Scan mode

 

CS 8200 Τεχνικά Χαρακτηριστικά

CS 8200 Evo Ελάχιστες απαιτήσεις χώρου

CS 8200 Evo Προδιαγραφές Η/Υ

  

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΡΑ!

Παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

TOP