Ογκομετρικός Τομογράφος CS 9300

To CS9300 είναι η πλέον ολοκληρωμένη λύση στο χώρο τόσο της δισδιάστατης όσο και της τρισδιάστατης απεικόνισης. Με δύο αισθητήρες, όπως το KODAK 9000 3D, ένα για πανοραμική και ένα για 3D. Σχεδιασμένο από την αρχή με νέο αισθητήρα τεχνολογίας TFT για το 3D μας δίνει πεδίο λήψης 3D από 5x5cm έως 13x17cm, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξουμε. Οι εκδόσεις που είναι διαθέσιμες είναι η βασική Select και η Prenium.

To CS 9300 έχει προγράμματα με μειωμένη ακτινοβολία και προρεί να σας δόσει 3D ακτινογραφίες με ακτινοβολία όσο μία πανοραμική. Στην πραγματικότητα μια πρόσφατη μελέτη αποδεικνύει ότι ανάλογα με το πεδίο λήψης τόσο το Select όσο και το Premium προσφέρουν μέχρι 80% χαμηλότερη ακτινοβολία από ένα παραδοσιακό πανοραμικό σύστημα.

Η έκδοση Select μας δίνει πεδίο λήψης (FOV):

10×10 cm, 10×5 cm, 8×8 cm, 5×5 cm

Η έκδοση Prenium μας δίνει πεδίο λήψης (FOV):

17×13.5 cm, 17×11 cm, 10×10 cm, 17×6 cm, 10×5 cm, 8×8 cm, 5×5 cm

Στον σύνδεσμο αριστερά μπορείτε να δείτε συγκριτικά το μέγεθος voxel που αναλογεί στην ποιότητα της εικόνας, σε σχέση με άλλα μηχανήματα CBCT από ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό φορέα.

Με χαμηλότερα κόστη εκκίνησης και λειτουργίας, το CS 9300 παρέχει πρακτικές υψηλής απόδοσης επένδυσης, ενώ βελτιστοποιεί τη ροή εργασίας και την ευκολία του ασθενούς.

  • Προεπιλεγμένα πεδία θέασης ΩΡΛ ιδανικά για την απεικόνιση παραρινικού κόλπου και / ή κροταφικών οστών – και όλα αυτά με πολύ λιγότερη ακτινοβολία από τις συμβατικές εξετάσεις CT .
  • Άμεση πρόσβαση σε CT σαρώσεις για ταχύτερη διάγνωση και θεραπεία και σε μορφή DICOM
  • Συμπαγής και εύκολη εγκατάσταση με ένα από τα μικρότερα φυσικά ίχνη στην αγορά ΩΡΛ – ιδανικό τόσο για μικρές όσο και για μεγάλες πρακτικές.
  • Πλήρως μηχανοκίνητο, επιτρέποντας εύκολη ρύθμιση σε συνδυασμό με εργαλεία εντοπισμού θέσης που εξασφαλίζουν τη βέλτιστη τοποθέτηση.
  • Απομακρυσμένη αποθήκευση εικόνων και ανά πάσα στιγμή πρόσβαση με συμβατότητα με το IAC αποθήκευση και ανάκτηση
  • Οι προσαρμογές αυτοματοποιημένου πρωτοκόλλου τηρούν το ALARA [τόσο χαμηλό όσο και εύλογα επιτεύξιμο] με επιμέρους επιλογές μεγέθους ασθενούς για να τηρούν τις ειδικές για τον ασθενή δοσολογικές απαιτήσεις

Customized Image Processing Tools

Με το CS ADAPT ο οδοντίατρος μπορεί να προσαρμόσει την ακτινογραφία όπως ακριβώς θέλει. Ο καθένας μπορεί να καθορίσει τα δικά του στάνταρτ για την απεικόνιση της ενδοστοματικής ακτινογραφίας. Ο χρήστης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα σε 40 διαφορετικά φίλτρα και να χρησιμοποεί τα προτιμόμενα κάθε φορά που πραγματοποιεί τη λήψη μίας νέας ακτινογραφίας. Για πρώτη φορά η ενδοστοματική απεικόνιση είναι…. προσωπική υπόθεση.