Ενδοστοματική Κάμερα CS 1500

Αποκτήστε τα οπτικά τεκμήρια που χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε τους ασθενείς και να κάνετε ακριβέστερες διαγνώσεις με τη CS 1500 – την ενδοστοματική κάμερα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ακριβείς, πραγματικές εικόνες με κάθε λήψη.

Γνωρίστε το ιδανικό εργαλείο επικοινωνίας σας

Αποκτήστε τα οπτικά τεκμήρια που χρειάζεστε για να εκπαιδεύσετε τους ασθενείς και να κάνετε ακριβέστερες διαγνώσεις με τη CS 1500 – την ενδοστοματική κάμερα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει ακριβείς, πραγματικές εικόνες με κάθε λήψη. Διαθέσιμο τόσο σε ενσύρματη όσο και σε ασύρματη έκδοση, η CS 1500 διαθέτει μια πραγματική αυτόματη εστίαση και ένα διαισθητικό σύστημα φωτισμού για την εξάλειψη των χειροκίνητων προσαρμογών και την απλοποίηση της κοινής χρήσης. Και, το πλήρως συμβατό TWAIN της φωτογραφικής μηχανής, για να διασφαλίσει την ομαλή ενσωμάτωση με το λογισμικό απεικόνισης άλλων εταιριών.

Ενδοστοματική Κάμερα CS 1500 της Carestream Dental

Εύχρηστη

Με μία μόνο κάμερα, οποιοσδήποτε στην οδοντιατρική σας κλινική  σας μπορεί να εκτελεί τόσο ενδοστοματικές όσο και εξωστοματικές εξετάσεις, να καταγράφει εικόνες ή βίντεο και στη συνέχεια να τις εμφανίζει στον υπολογιστή ή σε οθόνη.  Η ασύρματη έκδοση CS 1500 επιτρέπει στους χρήστες πλήρη ελευθερία κινήσεων ενώ η συνδεσιμότητα USB της καλωδιακής έκδοσης σας επιτρέπει να συνδέσετε την κάμερα απευθείας στον υπολογιστή σας χωρίς σταθμό σύνδεσης – καθιστώντας ακόμα πιο εύκολη την κοινή χρήση της φωτογραφικής μηχανής ανάμεσα σε πολλαπλές αίθουσες εξετάσεων και καρέκλες.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Προσφέροντας το μεγάλο βάθος οπτικής που είναι απαραίτητο τόσο για ενδοεστιακές όσο και για εξωσωματικές εικόνες, η CS 1500 Camera είναι μια λύση all-in-one για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές οδοντοφυΐας ακόμα φωτογραφίες και βίντεο. Η κάμερα CS 1500 προσφέρει εξαιρετικά καθαρή εικόνα και διαθέτει υψηλή ανάλυση στατικής εικόνας (1024 x 768) καθώς και την ευρύτερη περιοχή εστίασης στην αγορά (1 mm και μεγαλύτερη).

Τέτοιες  σαφείς εικόνες εξασφαλίζουν ότι οι ασθενείς σας καταλαβαίνουν αμέσως τις επιλογές τους, καθιστώντας την κάμερα τέλειο εργαλείο για την εκπαίδευση των ασθενών