IS 3800 Ενδοστοματικός Σαρωτής

IS 3800  by Dexis. Ένας ασύρματος ενδοστοματικός σαρωτής με εμπειρία υψηλής απόδοσης

Με το IS 3800, ήρθε η ώρα να αποκαταστήσετε την ελευθερία σας.

Το IS 3800 προσφέρει στους οδοντιάτρους μια εντελώς νέα εμπειρία στην απόκτηση ψηφιακών αποτυπωμάτων: την ελευθερία. Ελευθερία από καλώδια, ελευθερία να συνεχίσουν την προτιμώμενη ροή εργασίας τους και ελευθερία αλληλεπίδρασης με τους συνεργάτες τους, πώς προτιμούν, όταν προτιμούν. Και, ως αποτέλεσμα μιας ανανεωμένης συνεργασίας με το Studio F. A. Porsche, το IS 3800 εμφανίζει έναν διαχρονικό, εργονομικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει μια εμπειρία σάρωσης υψηλής απόδοσης.

Οφέλη με μια ματιά
  • Ασύρματος ενδοστοματικός σαρωτής υψηλής απόδοσης για βέλτιστη κινητικότητα και απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη
  • Ένας από τους ελαφρύτερους και πιο συμπαγείς ενδοστοματικούς σαρωτές της αγοράς
  • Ταχύτερη και ομαλότερη σάρωση χάρη σε ένα μεγαλύτερο και ευρύτερο οπτικό πεδίο και ένα βαθύτερο οπτικό πεδίο
  • Πλήρης έλεγχος των ενδοστοματικών δυνατοτήτων ακριβώς στη χειρολαβή
  • Εργονομικός σχεδιασμός από το Studio F. A. Porsche
UNPRECEDENTED USABILITY
OFF-ROAD SCANNING FOR ANY INDICATION

Με εντυπωσιακό οπτικό πεδίο 16x14mm (FOV) και ενισχυμένο βάθος πεδίου 21 mm, ο ενδοστοματικός σαρωτής IS 3800 μπορεί να καταγράψει όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε.

SMOOTH AND FAST SCANNING EXPERIENCE

Η ενισχυμένη ταχύτητα λήψης του IS 3800 εξασφαλίζει μια άνετη εμπειρία σάρωσης τόσο για επαγγελματίες όσο και για ασθενείς

A renewed feat with Studio F.  A. Porsche

Ο ενδοστοματικός σαρωτής IS 3800 είναι το αποτέλεσμα μιας συνεχούς συνεργασίας με το Studio F. A. Porsche*
Αυτή τη φορά, η εταιρεία σχεδιασμού κινήθηκε προς την ιδέα του σχεδιασμού του σαρωτή με βέλτιστη άνεση βασισμένη στη μορφολογία του ανθρώπινου χεριού σε συνδυασμό με ρευστές και οργανικές γραμμές. Η χειρολαβή βελτιώνεται έτσι ώστε να ταιριάζει φυσικά στην παλάμη του χεριού, ανεξάρτητα από το κράτημα.

Το Dedicated WiFi εξασφαλίζει συνεχή και αποτελεσματική σάρωση

Το IS 3800 χρησιμοποιεί αποκλειστική πρόσβαση WiFi από σημείο σε σημείο που λαμβάνει άμεσα δεδομένα που μεταφέρονται από τη χειρολαβή στον υπολογιστή. Είναι τόσο εύκολο όσο η σύνδεση σε ένα dongle WiFi. Μόλις συνδεθεί, είναι αμέσως έτοιμο να λάβει σήμα από τη χειρολαβή: το ζεύγος διατηρεί μια στιβαρή και σταθερή ζώνη μετάδοσης για μια συνεχή και αποτελεσματική διαδικασία σάρωσης.

GESTURE MOTION CONTROL

Το ψηφιακό μοντέλο περιστρέφεται καθώς η χειρολαβή κινείται, οπότε δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε το ποντίκι για να τοποθετήσετε τη σάρωση στην κατάλληλη θέση.

THE RIGHT TIP FOR THE RIGHT TASK

Τα άκρα  έρχονται σε τρία μεγέθη για βέλτιστη εργονομία και πιο ευέλικτες επιλογές. Τώρα με δυνατότητα κλιβανισμού έως και 110 φορές*.

INEXHAUSTIBLE STAMINA

Με τρεις τρόπους φόρτισης του ενδοστοματικού σαρωτή σας, δεν θα ξεμείνετε από ενέργεια ποτέ με το IS 3800. Χρησιμοποιήστε τη βάση σύνδεσης, το εφεδρικό καλώδιο ή επιπλέον σετ μπαταρίας (προαιρετικά).

*Tips – Pre-vacuum autoclave: minimum of 4 minutes at 132°C or 3 minutes at 134°C / Gravity autoclave: minimum of 15 minutes at 132°C or 10 minutes at 134°C / Important: Do NOT exceed 134°C and do not exceed 18 minutes.

Powered by CS ScanFlow

Το λογισμικό DEXIS ScanFlow είναι το λογισμικό πρόσκτησης που συνδυάζεται με το IS 3800. Απαλλαγείτε από τις επιβαλλόμενες διαδικασίες: δεν χρειάζεται να επιλέξετε μια ροή εργασίας κατά την έναρξη της σάρωσης – αρπάξτε απλώς τη χειρολαβή και σαρώστε και μετά αποφασίστε ποια ένδειξη θα εφαρμοστεί στο σύνολο δεδομένων.

Μια διαδικασία τεσσάρων βημάτων σας κρατά σε καλό δρόμο από την αρχή μέχρι το τέλος.

EMBEDDED GUIDANCE

Βήμα-βήμα μαθήματα και εκπαιδευτικό υλικό είναι ενσωματωμένα στο DEXIS ScanFlow για όλες τις κλινικές διαδικασίες.

ENDENTULOUS SCANNING MADE EASY

Ο νέος τρόπος νωδής σάρωσης* εξασφαλίζει την ομαλή σύλληψη του πλήρους τόξου και έναν περίπλοκο αλγόριθμο που βοηθά τον ασκούμενο να συνδυάζει αυτόματα τις in-vivo σαρώσεις μαλακών ιστών με σαρώσεις αποτυπωμάτων

EXPORT WITH EASE

Εξαγάγετε ή μεταφέρετε τα αρχεία σας αμέσως μετά την επεξεργασία – χωρίς να χρειάζεται να βγείτε από το λογισμικό – κάνοντας απλώς κλικ στο λογότυπο του συνεργάτη που προτιμάτε.