IS 3700 Ενδοστοματικός Σαρωτής

IS 3700 . Ήρθε για να καλύψει την ανάγκη σας για ταχύτητα!!

Το IS 3700 προσφέρει μια εμπειρία σάρωσης υψηλής απόδοσης με μεγάλη ταχύτητα. Κομψή σχεδίαση από το Studio F.A. Porsche. Καλύτερη ροή εργασίας. Έξυπνη αντιστοίχιση σκιών. Δυνατότητα χρήσης οθόνης αφής.

Με το IS 3700, ο συμβιβασμός είναι ένα πράγμα του παρελθόντος..

H IS 3700 χρησιμοποιεί νέας γενιάς τεχνολογία για την λήψη πολλών εικόνων  και στην ουσία λειτουργεί σαν βίνετο. Με αυτό μειώνεται δραστικά ο χρόνος σάρωσης της γνάθου. Με το IMS (Inelligent Matcing System) είναι δυνατή η μετάβαη από το ένα σημείο της γνάθου στο άλλο χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην ανασύνθεσή.

Η IS 3700 δεν απαιτεί για την σάρωση της εικόνας εξωτερικό σύστημα θέρμανσης, ούτε σκιαγραφική πούδρα για την επικάλυψη του προς σάρωση δοντιού. Η γωνία λήψης της εικόνας μπορεί να φτάσει μέχρι τις 45ο και μπορεί να γίνει σάρωση σε βάθος 16mm.

Ζήστε την άνεση και την λειτουργικότητα!!!

Το IS 3700 έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει και τα δύο: τεράστια άνεση και ανώτερη λειτουργικότητα.

  • Μια εργονομική και βέλτιστη χειρολαβή επιτρέπει στους οδοντιάτρους να έχουν μια ισορροπημένη αίσθηση ελέγχου σαρωτή.
  • Ένας προαιρετικός ιμάντας καρπού συνδέεται με τη συσκευή και την προστατεύσει σε περίπτωση πτώσης.

Καθορίστε τη δική σας ροή ερασίας.

Έχετε επιλογές!

  •  Η ταχύτητα σάρωσης Turbo έχει αποδειχθεί ότι σαρώνει in vitro σε μόλις 30 δευτερόλεπτα όταν χρησιμοποιείται ο προτεινόμενος υπολογιστής.
  • Το φιλικό προς το χρήστη λογισμικό DEXIS ScanFlow σάς επιτρέπει: να ακολουθείτε οποιαδήποτε θεραπεία από μία μόνο σάρωση. απολαμβάνεται κατά μέσο όρο 60% ταχύτερες ταχύτητες επεξεργασίας1. καθαρίστε τις λεπτομέρειες , προετοιμάστε για εκτύπωση εκμαγείου,  αποστείλετε ψηφιακά μοντέλα στο εργαστήριο ή σε τρίτους με ένα κλικ.
  • Η διαισθητική διεπαφή παρέχει άμεση αλληλεπίδραση λογισμικού μέσω της βελτιστοποιημένης πλοήγησης οθόνης αφής

Καλύτερα αποτελέσματα

Με τεχνολογία επόμενου επιπέδου, εξαιρετική ευελιξία και βελτιωμένες προβολές σάρωσης, το IS 3700:

  • Η αντιστοίχιση Smart-shade ανιχνεύει αυτόματα το χρώμα σμάλτου της περιοχής σάρωσης για να προσδιορίσει την ιδανική αντιστοιχία για βέλτιστα αποκαταστατικά αποτελέσματα
  • Διαθέτει δυνατότητες υβριδικής σάρωσης, επιτρέποντάς σας να συγχωνεύσετε μερική εμφάνιση με ψηφιακή in vivo σάρωση σε ένα μόνο αρχείο
  • Παρέχει σαφέστερη εικόνα της ζωντανής σάρωσης
Ακρίβεια

Κάντε λήψη όλων των λεπτομερειών που χρειάζονται για την σωστή αποτύπωσης ώστε να δημιουργήσετε μία τέλεια αισθητική αποκατάσταση

Κλείδωμα & Προστασία

Κλειδώστε την περιοχή που μόλις σαρώσατε αφού αφαιρέσετα το νήματα αμέσω μετά την σάρωση για να αποφύγετε  αλλοιώσεις στη σάρωσή σας

Hybrid Mode

Με την νέα λειτουργία Hybrid Mode, εκμεταλευτείτε τα πλεονεκτήματα τόσο της αναλογικής όσο και της ψηφιακής αποτύπωσης σε ένα ψηφιακό αρχείο.

Έλεγχος

Ελέγξτε την υπό προετοιμασία περιοχή εάν είναι σωστή για υποσκαφές και υπερσκαφές, πριν την αποστολή σας στο εργαστήριο για καλύτερη εφαρμογή.

Εφαρμογή

Συνδιασμός πρωτέρας κατάστασης με την υπο παρασκευή και έλεχνος αποστάσεων για το εαν η προετοιμασία είναι ιδανική για την προσθετική αποκατάσταση.

Tip

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε τρία διαφορετικά κλιβανιζόμενα tip (άκρα) τα οποία θα ταιριάξουν στην ροή εργασίας σας αλλά και στην στοματική κοιλότητα του ασθενή.

Γρήγορη Σάρωση – Αυτόματη Καθοδήγηση.

Το ενδοστοματικό scanner IS 3700 δεν χρειάζεται σκόνη η υγρό για την σάρωση του αντικειμένου, ούτε μεταξύ του δοντιού και του μαλακού ιστού. Με τον τρόπο αυτό ελαχιστοποιείαι ο χρόνος λήψης και σάρωσης. Επιπροσθέτως το IS 3700 έχει ενσωματωμένο θερμαντήρα για την αποφυγή θολώματος του καθρέφτη.

Το IS 3700 διαθέτει τεχνολογία βίντεο για την σάρωση της στοματικής κοιλότητας και για το λόγο αυτό ο χρόνος σάρωσης είναι πολύ μικρός. (Περίπου 2-3 λεπτά για άνω και κάτω γνάθο μαζί).

H IS 3700 χρησιμοποιεί νέας γενιάς τεχνολογία για την λήψη πολλών εικόνων (60 + fps) και στην ουσία λειτουργεί σαν βίνετο. Με αυτό τον τρόπο μειώνεται δραστικά ο χρόνος σάρωσης της εικόνας. Με το IMS (Inelligent Matcing System) είναι δυνατή η μετάβαση από το ένα σημείο της γνάθου στο άλλο χωρίς να υπάρχει πρόβλημα στην ανασύνθεσή.